V exkluzivním zastoupení majitele prodám hrubou stavbu přízemního rodinného domu 3+kk s terasou ve stávající řadové zástavbě. Dům bude v klidném prostředí na konci ulice.

Bude vystavěn z pórobetonových tvárnic Ytong lambda, s plastovými okny a dveřmi značky Veka. Střešní konstrukce bude tvořena příhradovými nosníky a opatřena pálenými taškami.

Dispozice domu:
Po vstupu do domu je zádveří (2,8 m²), následně se vejde do prostorné chodby (9,2 m²). Všechny pokoje mají samostatný vstup - nejsou průchozí. Obytná část domu je moderně řešena otevřeným obývacím pokojem (14 m2) a kuchyňským koutem s jídelnou (16,9 m²) se vchodem na venkovní terasu (17,3 m²). V domě jsou další 2 pokoje(17,2 a 15 m²)a určitě oceníte i praktické řešení šatny (4,4 m²).

Městys Boleradice je velmi klidnou a příjemnou lokalitou uprostřed přírody, obklopenou vinicemi. Nachází se 6 km severovýchodně od Hustopečí v okrese Břeclav. Žije zde 903 obyvatel.

K projektu je zahájeno řízení dotačního programu, zaměřeného na úspory v oblasti energií - zelená úsporám. Lze čerpat dotaci ve výši 366 000 Kč.
Zajištění hypotéčního servisu, s nejvýhodnější nabídkou na trhu, dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a ZDARMA.

Neváhejte mě kontaktovat a domluvit si osobní schůzku, kde Vám sdělím podrobné informace. Těším se na Vás !!!

Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno