V zastoupení majitele Vám nabízíme jednopodlažní, řadový rodinný dům o dispozici 4+2 s garáží, ze které jé průjezd na velký dvůr i velkou zahradu v obci Vojkovice.

Dispozice domu 4+2 nám díky dvěma kuchyním a dvěma koupelnám s toaletou nabízí i možnost dvougeneračního bydlení ve dvou bytových jednotkách o dispozici 1+1 a 3+1.

Za vstupními dveřmi je prostorná, široká a dlouhá chodba, která dům pomyslně rozděluje na dvě obytné části.
V jedné části najdeme pokoj, koupelnu s toaletou a velkou technickou místnost, ze které je vstup do kuchyně.
Ve druhé části domu jsou tři pokoje, koupelna s toaletou, kuchyně s komorou a vstup na zahradu, který je mimo jiné i na konci výše zmíněné chodby. Za zmínku rozhodně stojí i sauna, která je umístěna v jednom ze tří pokojů.

Dispoziční řešení domu je v původním stavu a v případě zájmu tak nabízí novému majiteli nesčetné množství dispozičních změn, včetně možnosti podkrovního bydlení. Vše ostatní a podstatné již prošlo od roku 2010 rozsáhlou rekonstrukcí - izolační fólie po celém obvodu domu, nová vrata od průjezdu, plastová okna i vstupní dveře, nová střecha, okapy, nové koncovky komínů, nový plynový kotel napojený na nové ústřední topení, nový bojler na ohřev obecní vody s podporou dvou solárních panelů umístěných na střeše a v neposlední řadě i nové rozvody elektřiny, vody, plynu i odpadů do obecní kanalizace.

Travnatý dvůr o rozloze 500 m2 má vlastní studnu a nabízí po celé své délce dvorní křídlo, ve kterém najdeme sklep, dílnu, místnost s udírnou, otevřenou stodolu i hospodářskou místnost. Na dvůr navazuje zahrada se vzrostlými stromy o rozloze 806 m2. K nabízené nemovitosti tak náleží 1 300 m2 rovinatého pozemku k bohatému využití.

Obec Vojkovice má kompletní občanskou vybavenost, mateřskou školku, základní školu, obchod, pohostinství, dětská hřiště, koupaliště, vlakové nádraží, ale i cyklostezku z Brna až do Vídně.

V této chvíli probíhá zpracování PENB, proto než-li bude vyhotoven, uvádíme ze zákona tř.G.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC_4395.jpg
DSC_4432.jpg
DSC_4413.jpg
DSC_4472.jpg
DSC_4466.jpg
DSC_4492.jpg
2D.jpg
m1949-vojkovice3Da.jpg
m1949-vojkovice3Dc.jpg
m1949-vojkovice3Db.jpg
CUZK mapa.jpg