Ve výhradním zastoupení majitele prodám rekreační chatu v oblasti Brno-Černovice v blízkosti silnice.
Dřevěná chata 4 x 4 m s podkrovím o celkové užitné ploše 32 m² je postavena v zahrádkářské kolonii ZO Černovice. Celková rozloha pozemku, na kterém chata stojí je 273 m². Pozemek je v nájmu za roční poplatek 765 Kč za rok.

U chaty si můžete užít posezení na zastřešené venkovní terase 4 x 4 m. Součástí prodeje je i houpací síť s kovovým rámem, bazén 3,5 x 0,90 m, plastový stůl se 6 židlemi, 2 plastová lehátka + veškeré vnitřní vybavení. K chatě náleží zděná uzamykatelná kůlna 4,5 x 1,5 m, kde je možno uschovat nářadí, sekačku či zahradní nábytek. Na pozemku jsou ovocné a okrasné stromy (meruňka, jabloň, třešeň, švestka, broskev, hruška, špendlíky, ořech, jasan, vrba) a maliny. Vedlejší parcela je volná, takže si můžete užívat komfortu bez sousedů.

Ve spodní části chaty je obytná kuchyně a nově vybudovaná koupelna se sprchovým koutem a splachovacím WC. V podkrovní části se 2 okny je 300 l barel na vodu a stávající majitelé zde mají prostor na spaní. Schodiště je dřevěné. Celá chata je nově zateplená, s novým rozvodem elektřiny. K chatě je bezproblémový příjezd, možnost parkování přímo před pozemkem. Je zde zavedená elektřina, voda v období jaro - podzim, odpad je řešen trativodem. Jsou zde přímotopy, takže chata je obyvatelná i v zimě.

V blízkosti je obchod s potravinami, 2 restaurace a zastávka MHD.

Neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku. Ráda Vám chatu ukáži. Těším se na Vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC01920.jpeg
DSC01913.jpeg
DSC01912.jpeg
DSC01911.jpeg
DSC01909.jpeg
DSC01916.jpeg
DSC01904.jpeg
DSC01890.jpeg