Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme rodinný dům o dispozici 4+kk s relaxační zahradou ve velice klidné části města Bučovice.

Řadový, cihlový dům prošel v r. 2013 kompletní a velice zdařilou rekonstrukcí.

Vchod do domu je z neprůjezdné ulice a za vstupními dveřmi Vás mile překvapí prostorné zádveří, ze kterého je vstup do vzdušného obývacího pokoje s kuchyňským koutem.
V přízemí domu dále najdeme koupelnu s toaletou, pokoj se vstupem na relaxační zahradu, do které je přístup i z obývacího pokoje.

Po širokém, betonovém schodišti se dostaneme do podkroví domu, které nabízí dva prostorné pokoje, dostatek úložného prostoru a v případě zájmu i možnost rozšíření o další pokoj.

Posezení pod pergolou, jezírko s fontánkou, květy všech barev i ovocné keříky na relaxační zahradě se postarají o Vaši maximální relaxaci a odpočinek. Na zahradu je přístup i brankou ze zadní ulice.

O teplo domu se v celém přízemí stará elektrické podlahové vytápění a v podkroví elektrické přímotopy. Celý dům krásně prohřeje i krb z obývacího pokoje. Dům není závislý na plynu, ale v případě zájmu je plynová přípojka přímo před domem. Ohřev vody má na starost 80l bojler.

V blízkosti domu najdeme veškerou občanskou vybavenost, obchod, lékaře, dětská hřiště, školu, školku, restaurace i sportovní a zábavní centra včetně velkého množství volnočasových aktivit pro děti i dospělé.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
_DSC1366.jpg
_DSC1261.jpg
_DSC1266.jpg
_DSC1305.jpg
_DSC1292.jpg
_DSC1284.jpg
_DSC1270.jpg
_DSC1285.jpg
_DSC1241.jpg
_DSC1245.jpg
2D přízemí.jpg
m2250-Bucoviceprizemi3c.jpg
2D podkrový.jpg
m2250-Bucovicepodkrovi3b.jpg