Ve výhradním zastoupení majitele, Vám představuji krásný stavební pozemek v obci Lukovany o celkové výměře 723 m2.

Parcela s uliční šíří cca 36 m se nachází blízko centra obce na slunném a dobře přístupném místě. Je trojúhelníkového tvaru.

Inženýrské sítě se nacházejí v blízkosti pozemku, přes silnici. Hlavní příjezdová komunikace je asfaltová.

Jedná se o stavební pozemek, ke kterému je vypracován projekt na stavbu rodinného domu 4+kk s vydaným stavebním povolení z 2/2019 (MěÚ Zbýšov).
Stavební projekt je na moderní samostatně stojící dům 4+kk. RD bude obdélníkového půdorysu (12x10m), přízemní s půdním prostorem, podsklepený, zastřešený sedlovou střechou. Plánovaná zastavěná plocha objektu 120 m2. V suterénu garáž pro 2 osobní vozidla, tech. místnost s WC, 2x sklad. V přízemí pak bytová jednotka: obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 samostatné pokoje, koupena s WC, spíž. V projektu je plánovaný septik (s budoucím napojením na kanalizaci, která se v obci připravuje).

Lukovany jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Obec leží cca 10 km západně od Ivančic nebo Rosic a cca 28 km západně od Brna.

Obcí prochází značená turistická stezka na Ketkovický hrad. Je zde krásné panorama okolí Ivančicka, včetně vzdálených Pálavských vrchů. V obci je MŠ, prodejna smíšeného zboží, hospoda, kulturní dům a sportoviště (tenisové kurty, fotbalové hřiště, dětské a nohejbalové hřiště). Dopravní dostupnost autem nebo IDS Jihomoravského kraje.

V případě Vašeho zájmu, je v ceně pozemku i tento projekt a můžete tak ihned začít stavět!
V případě více zájemců bude prodáno lepší nabídce. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zaujal Vás tento pozemek?

Zavolejte mi pro více informací a sjednejte si termín prohlídky ještě dnes.

Těším se na vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
přední.png
mapa.png