Hledáte zahrádku, kdy by jste mohli relaxovat a kde by jste si mohli vypěstovat vlastní ovoce a zeleninu v dosahu brněnské MHD?

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k prodeji dřevěný zahradní domek 3x2 m a zděný zahradní domek o výměře 2,5x7m včetně základního vybavení, dále 17 ovocných stromů, 48 ovocných keřů, nacházející se v zahrádkářské kolonii Brno- Černovice a převod práv k užívání pozemku v katastrálním území Černovice, obce Brno, ve správě ZO Českého zahrádkářského svazu Pahrbek Brno- Černovice. Pozemek je přístupný z obecní asfaltové komunikace. Zahrádkářská kolonie se nachází 3 min od zastávky MHD.

Celková rozloha pozemku je 470 m². Roční poplatek za nájem pozemku je 1 100 Kč/rok.
Na pozemku je zpevněná plocha 3x3 m na posezení, je zde vybudovaná betonová nádrž 1 m3 na sběr dešťové vody případně lze odebírat vodu z obecního řádu v období jaro - podzim. Okolo celého pozemku je plot se stínící folií.
Součástí prodeje je i vybavení-plastový zahradní nábytek, elektrická sekačka a strunový vyžínač, veškeré zahradní nářadí (hrábě, motyky, kropáč, lopata), sekyra, pila, žebřík a 2 starší menší grily.

O zahrádky v dosahu MHD je velký zájem, neváhejte a objednejte se na prohlídku. Těším se na Vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC02633.jpeg
DSC02645.jpeg
DSC02647.jpeg
DSC02631.jpeg
DSC02621.jpeg