V přímém zastoupení majitele nabízím možnost koupě bytu 3+1 s lodžií o celkové podlahové ploše 70m2 v městské části Brno – Bystrc.
Bytové jednotka se nachází v 6 patře 8mi podlažního panelového domu s výtahem, na ulici Kuršova. Dům jako takový prochází revitalizací v podobě zateplení, nové fasády, nových vstupních dveří a výtahu.
Byt je ve standardním udržovaném stavu s umakartovým jádrem, a tím nabízí novému majitele prostor pro rekonstrukci dle svých představ.
Vstupem do bytu vcházíme do chodby, ze které můžeme dále pokračovat do pokoje o velikosti 18,5m2 a, také do druhé pokoje o velikosti 12m2 a kuchyně, ze které můžeme pokračovat jak do posledního třetího pokoje o velikosti 12m2 tak i na lodžii.
Součástí prodeje je i klasická sklepní kóje cca 2m2 a možnost využití společné kolárny. Vytápění a rozvod teplé vody je řešen dálkově. V bytě je zavedený i plyn. Celkové měsíční náklady bytu jsou přibližně 5000,-kč. Energetická náročnost budovy splňuje díky proběhlé revitalizace třídu C – úsporná.

Dům se nachází na strategickém místě cca 100m od konečné tramvaje č.1 na ulici Ečerova. V okolí domu je kompletní občanská vybavenost, několik základních škol a školek, restaurace, dětská hřiště, obchody a ostatní občanská vybavenost.

Městská část Bystrc nabízí svojí polohou spoustu možností na výlet, ať už na brněnskou přehradu, hrad Veveří, Zoologickou zahradu, oborou Holedná, případně i na Masarykův okruh.
Byt je možné financovat hotovostí, tak i hypotečním úvěrem se kterým jsem schopný vám také pomoci a nabídnout nejvýhodnější podmínky na trhu.

Nemovitost bude prodávána formou OPEN HOUSE – prohlídkový den. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího za základě jím zvolených kritérií a v případně více zájemců o koupi, bude prodáno výhodnější nabídce.

Pokud hledáte prostorný byt v Brně a přitom s kouskem přírody, je nabídka určená právě vám.

Ozvěte se mi, a domluvte si termín prohlídkové dne co nejdříve.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC03230.jpg
DSC03236.jpg
DSC03232.jpg
DSC03238.jpg
DSC03262.jpg
DSC03240.jpg
a.jpg
m2741-Bystrc3Da.jpg
m2741-Bystrc3Db.jpg
m2741-Bystrc3Dc.jpg
m2741-Bystrc.jpg