Ve výhradním zastoupení majitele nabízím možnost koupě krásného bytu po rekonstrukci, s dispozicí 3kk a podlahovou plochou 70m2 v obci Mohelno.

Bytová jednotka se nachází ve 2 patře cihlového domu bez výtahu. Vstupem do bytu se dostaneme do prostorné chodby, ze které je možné pokračovat do dvou menších pokojů o velikostech 11,4m2 a 13,5m2. Dále pak chodbou pokračujeme do obývacího pokoje o velikosti 18,5m2 s kuchyňským koutem a komorou o velikosti přibližně 6m2. Obývací pokoj svojí velkostí nabízí dostatečný prostor pro společenskou část, i prostor pro jídelní stůl. Byt má k dispozici dvě sklepní kóje.

Velkou výhodou bytu je i možnost využití společného pozemku za domem, jak na relaxaci, tak i na pěstování zeleniny.

Další bonus, který je v ceně bytu je předplacený internet na cca 5 let dopředu !!!

Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem. Celkové měsíční náklady bytu jsou přibližně 3300,-kč (zálohy na plyn a elektřinu). Energetický štítek v tuto chvíli nebyl vyhotoven, proto uvádíme třídu G.

Obec Mohelno se nachází cca 13km od Náměště nad Oslavou a cca 40km od Brna. Nachází se zde mateřská a základní škola, několik obchodů, lékař a mnoho další občanské vybavenosti.
Byt se nabízí kompletně vybavený včetně televize a lednice. Není však podmínkou, pokud by zájemce nechtěl využít vybavení bytu, bude po dohodě s majitelem vyklizeno.

Díky tomu, je byt okamžitě k užívání. Ideální investiční příležitost případně jako startovací byt pro mladou rodinu.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího za základě jím zvolených kritérií a v případně více zájemců o koupi, bude prodáno výhodnější nabídce.

Více informací a termín prohlídkového dne, vám rád sdělím po telefonické domluvě.


REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC02534-HDR.jpg
DSC02526-HDR.jpg
DSC02521-HDR.jpg
DSC02568-HDR.jpg
m2716-Mohelno3Da.jpg
m2716-Mohelno3Db.jpg
m2716-Mohelno3Dc.jpg
m2716-Mohelno.jpg