Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt 2+kk v OV o výměře 46 m2 na ulici Bosonožská v městské části Starý Lískovec.

Bytová jednotka se nachází v 1. NP panelového domu po kompletní revitalizaci. V bytovém domě je společná kočárkárna a k bytu náleží i sklepní kóje 2 m2.

Za bytovými dveřmi je prostorná hala se vstupy do velice praktické komory, do koupelny s toaletou v umakartovém jádru i do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a lodžií s výhledem do zeleně. Na vstupní halu navazuje chodba se vstupem do šatny a slunné ložnice. Byt má neprůchozí pokoje s okny situovanými na východ.

Vytápění bytu je zajištěno ústředním topením s tepelnými regulátory i o ohřev vody se dálkově starají Brněnské teplárny. Velice příjemné jsou i náklady na bydlení ve výši 3 017,-Kč/měs. včetně záloh na elektřinu ve výši 700,-Kč/měs.

V bezprostřední blízkosti domu najdeme obchody, pohostinství, lékaře, dětská hřiště, školy, školky, koupaliště i zástavky MHD.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
P1380331.jpg
P1380329.jpg
P1380360.jpg
P1380354.jpg
Půdorys vč. m2.jpg
3D 1.jpg
3D 2.jpg