V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu byt 2+KK o celkové výměře cca 62 m2 na ulici Ponětovická, Brno Slatina. Bytová jednotka je umístěna v 3 nadzemním podlaží cihlového bytového domu, jedná se o novostavbu z roku 2011.

Jedná se o byt pěkný, moderní, světlý a prostorný. Při vstupu do bytu je k dispozici šatna pod schodištěm, když vyjdeme po schodišti je zde velká chodba (plus víceúčelový prostor nad schodištěm). Z chodby vedou jedny dveře do ložnice s vestavěnou skříní,druhé dveře do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a třetí dveře do koupelny se sprchovým koutem (společná s toaletou).

Byt je nabízený částečně zařízený. K dispozici máte kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči (elektrická varná deska, vestavná trouba Elektrolux, digestoř, chladnička s mrazničkou také Elektrolux. Do bytu bude dodána ještě 4 plotýnková sklokeramická deska, mikrovlnná trouba a pračka. V bytě jsou podlahy plovoucí laminátové kromě koupelny, kde je dlažba.
K dispozici je i společná kočárkárna a kolárna.

Byt je v novostavbě, v klidné části Brno Slatina v blízkosti MHD. V této lokalitě najdete klid na relax v přírodě (nedaleko Mariánské údolí) a oceníte blízkost dálnice D1 i obchodního centra ve Slatině.

Průkaz energetické náročnosti budovy předložen, energetická třída C.

Cena je 13000 Kč měsíčně + energie a služby 2500 Kč měsíčně. Možnost připojení internetu a kabelové televize (není v ceně). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 16000 Kč.

K nastěhování ihned! Neváhejte a objednejte se na prohlídku! Těším se na Vás.

Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC00421_2_3_4_5_Realistic.jpg
DSC00426_27_28_29_30_Realistic.jpg
DSC00441_2_3_4_5_Realistic.jpg
Snímek obrazovky 2019-11-30 v 22.15.jpg