V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu byt 1KK v centru města Brna na ulici Štěpánská. Byt má výměru cca 35 m2 (cca 26,4 m2 byt plus spací patro cca 9 m2).

Byt je velmi pěkný, světlý a díky spacímu patru prostorný. Byt se nabízí zařízený. K dispozici máte kuchyňskou linku s vestavěnou lednicí, vestavěnou pračkou se sušičkou, dále máte k dispozici mikrovlnnou troubu a remosku. V bytě zůstane obývací stěna, sedačka, koberec, stůl a židle, spací dvojmatrace, šatní skříň a skříň na chodbě. K bytu patří koupelna se sprchovým koutem společná s wc.

Bytová jednotka se nachází v 4 NP bytového domu s výtahem v centru Brna na ul. Štěpánská. Vynikající, turisticky strategicky umístěná lokalita se skvělou dostupností do centra a plná občanská vybavenost. Zastávka tramvaje Vlhká jen pár kroků, nákupní centrum Vaňkovka a Tesco v pěší vzdálenosti cca 400 m, Brno hlavní nádraží 800 m.

Cena je 10000 Kč měsíčně + energie a služby 2600 Kč měsíčně. V ceně je také internet (100 MBit). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 20000 Kč.

Průkaz energetické náročnosti budovy předložen, energetická třída E.

Doba pronájmu dle domluvy. K nastěhování ihned! Neváhejte a objednejte se na prohlídku! Těším se na Vás.

Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek