V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízím k dlouhodobému pronájmu moderní byt 1+1 s lodžií a sklepní kojí o celkové výměře 31 m2.

Bytová jednotka je po rekonstrukci, výhled z oken je do parku, nachází se ve 4 podlaží a splňuje všechny požadavky moderního bydlení. Možnost parkování přímo u domu.

Ve vstupní části bytové jednotky je předsíň s vestavěnou šatníkovou skříní a botníkem. V bytě je plně vybavena kuchyně se stolem a 2 židlemi. V pokoji můžete využít šatní skříň a stěnu. Z pokoje vstoupíte na prostornou lodžii, kde se můžete dát stoleček a židle a relaxovat.
Součástí kuchyňské linky je lednice, pračka, mikrovlnná trouba, elektrická trouba a sporák.
Koupelna a WC je po rekonstrukci. V předsíni, koupelně a WC je dlažba. V pokoji je plovoucí podlaha. Byt má plastová okna se žaluziemi.

Zálohy na energie a služby jsou 3 6O0,- Kč/měsíc. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 11 000,- a nepřeje si v bytě zvířata (kočky ani psy). K nastěhování dle domluvy.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost - obchod s potravinami, Albert supermarket, moderní posilovna, restaurace, vinotéka, pekárna a zastávka BUS, ze které jste za 5 min v centru Vyškova.
Neváhejte a objednejte se ihned na prohlídku! Těším se na Vás.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC00790_1_2_3_4_Natural.jpg
DSC00770_1_2_3_4_Natural.jpg
DSC00836.JPG
DSC00780_1_2_3_4_Natural.jpg