Ve výhradním zastoupení majitele Vám k prodeji nabízím pěkný prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví o celkové výměře 70 m2 v Brně - Starém Lískovci. Bytová jednotka se nachází v 3.patře panelového domu, který prošel v roce 2014 revitalizací.
Jednou z předností tohoto bytu je velká předsíň, která propojuje všechny místnosti. Předsíň má celkovou výměru 12 m2. Všechny místnosti mají samostatný vchod.
Vpravo vstoupíme do kuchyně, kde je dostatek místa na kuchyňskou linku a jídelní stůl s židlemi.
Z kuchyně lze projít do obývacího pokoje s celkovou výměrou 17,5 m2. Z tohoto pokoje je vstup na prostornou lodžii, která vybízí k relaxu.
Po levé straně předsíně se nachází praktická spíž na potraviny, komora a 2 pokoje, které mohou sloužit jako dětský pokoj, ložnice či pracovna.Tyto pokoje jsou orientovány na východ. Obývací pokoj a kuchyně jsou orientovány na západ.
Na konci předsíně je koupelna a WC se zděným jádrem.

Bytová jednotka byla v roce 2014 zrekonstruována. Ve všech pokojích jsou plastová okna se žaluziemi. Součástí bytové jednotky je i sklepní kóje v suterénu bytového domu.

V blízkosti domu najdete 2 školky, základní školu, dětská hřiště, polikliniku, zastávku MHD a obchodní středisko Albert. Jistě oceníte komfort dokonalého spojení do centra města autobusem i tramvají a výborné napojení na dálnici D1.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvit si prohlídku. Prohlídkové dny budou 27.1. a 28.1. 2020 od 12 do 18h.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC05067-HDRm.jpg
DSC05056-HDRm.jpg
DSC05080-HDRm.jpg
DSC05083-HDRm.jpg
DSC05062m.jpg
DSC05088-HDRm.jpg
půdorys.jpg