Přejete si mít chatu nebo mobilhome s výhledem na vodní nádrže Nové Mlýny i Pálavské vrchy?

Ve výhradním zastoupení majitele, Vám představuji krásný pozemek v chatové rekreační oblasti Malý žleb-Pasohlávky, cca 1 kilometr od Novomlýnských nádrží, o celkové výměře 459 m2.

Parcela má rozměry cca 7x66 metrů a v současné době je zde vinice. Pozemek je vhodný pro výstavbu zděné nebo dřevěné chaty o rozměrech 5x8 metrů plus patro. Popřípadě si zde můžete vybudovat plochu pro mobilhome. Pozemek je nyní trvalý travní porost, vyjmutí z půdního fondu by stálo cca 4000 Kč.
Elektrické připojení je na hranici pozemku.

Lokalita je vyhledávaná díky svému okolí hlavně rybáři, cyklisty a milovníky vína.
Novomlýnské nádrže jsou vyhlášeným místem rybolovu. Velmi často jsou zde uloveny opravdu trofejní ryby a to jak kaprovité, tak i ryby dravé. V letních měsících je doba rybolovu celých 24 hodin.
Cyklisté si mohou vybrat, vede tudy hned několik cyklistických tras (okolo ATC Merkur Pasohlávky: Cyklostezka Brno – Vídeň, Eurovelo 9, Jantarová stezka, Greenway Krakow - Vídeň (cyklotrasa 5, Moravská vinařská stezka – Mikulovská).

V případě více zájemců bude prodáno lepší nabídce. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zaujal Vás tento pozemek?

Zavolejte mi pro více informací.

Těším se na Vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno