V přímém zastoupení majitele, nabízím možnost koupě prostorného bytu v klidné brněnské části Žabovřesky.
Jedná se o bytovou jednotku v původním ale velmi zachovalém stavu s dispozicí 3+1, celkovou podlahovou plochou 73m2 a velkým sklepem (7,5m2).
Byt se nachází ve 3 patře 4 podlažního cihlového domu bez výtahu. Dům prochází revitalizací, byla provedena výměna plastových oken a vstupních dveří, izolace spodní části domu a v nejbližší době by mělo proběhnout zateplení domu, tepelná izolace stropů, oprava schodiště, nová sklepní okna.
Při vstupu do bytu vcházíme do chodby, která umožňuje jak vstup do největšího pokoje (21m2), tak i kuchyně. Chodbou můžeme vstoupit i do samostatné koupelny, toaletu a do komory.
Z kuchyně procházíme do druhého pokoje (12m2) a dále pokračujeme do posledního pokoje o velikosti 14,3m2.
V tuto chvíli jsou všechny pokoje průchozí, ale dispozice bytu dovoluje díky více vstupním dveřím do pokojů udělat z nich neprůchozí.
Vytápění a dodávka vody je řešeno dálkovým rozvodem a v bytě je zavedený i plyn. Měsíční náklady bytu jsou přibližně 5500,-kč. V tuto chvíli spadá budova dle energetického štítku do skupiny F.
Dům se nachází v klidné ulici s výbornou dostupností hned na několik spojů do centra Brna. Trolejbusovými linkami 34,36 nebo tramvajemi č. 3 a 11.
Přímo za domem je velký park s několika dětskými hřišti.
V okolí domu se nachází kompletní občanská vybavenost, včetně několika základních a mateřských škol, obchodů a restaurací.
Parkovací plochy v okolí domu a nedaleké kryté garáže nabízí v celku komfortní parkování.
Žabovřesky jsou jednou z nejvíce vyhledávaných lokalit v Brně nejen pro svojí skvělou dostupnost do centra, ale i pro klidné bydlení se spoustou zeleně, parků a celkové vybavenosti.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce dle jeho zvolených kritérií a bude tak prodáno nejvýhodnější nabídce.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
P1440385.jpg
P1440397.jpg
P1440403.jpg
01.jpg
m2987-Zabovresky.jpg
m2987-Zabovresky3Da.jpg
m2987-Zabovresky3Dc.jpg