Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme ke koupi novostavbu rodinného domu s garáží, zahradou i zapuštěným bazénem na ulici Malackova v Rosicích u Brna.

Koncový rodinný dům o dispozici 6+kk se nachází v nové zástavbě na klidném okraji obce. Dům byl zkolaudovaný v roce 2012 a nabízí klidné, komfortní bydlení s výbornou dostupností do města Brna.

Za vstupními dveřmi je zádveří s praktickou šatnou, vstup do hlavní chodby, která nabízí úklidovou místnost, samostatnou toaletu s umyvadlem, vstup do pokoje, který je situovaný do ulice a vstup do hlavní obytné části, kterou tvoří slunný obývací pokoj s kuchyňským koutem.

Betonové schodiště s dlažbou nás dovede do patra domu, kde najdeme koupelnu s vanou i toaletou, menší pokoj vhodný jako pracovna či šatna, pokoj se střešními okny situovanými do ulice, druhý pokoj se střešním vikýřem situovaným do zahrady a ložnici se střešním vikýřem situovaným do zahrady.

Zahrada navržená i zrealizovaná zahradní firmou Vás v letním období okouzlí svojí zelení v řeckém stylu.
Posezení pod hliníkovou pergolou i zapuštěný bazén se slanou vodou pak dodá Vašemu odpočinku ten pravý význam relaxace.

Vše potřebné na zahradu pohodlně uložíte do zahradního domku a o zavlažování trávníku se Vám postará zavlažovací systém.

Hlavní obytná část domu i zahrada s bazénem je situována na jih.

Na vlastním pozemku před domem jsou až tři parkovací místa a garáž pak nabízí parkování dalšího vozu.

O teplo domova i ohřev vody se stará plynový kotel BAXI.
Dům je napojený na všechny inženýrské sítě a jistě Vás potěší i nízké náklady na bydlení, které jsou 3 300,-Kč/měs.

V Rosicích u Brna najdeme veškerou občanskou vybavenost, školy, školky, obchody, lékaře, dětská hřiště, restaurace i sportovní a zábavní centra.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu je samozřejmostí a zdarma. V této chvíli probíhá zpracování PENB, proto než-li bude vyhotoven, uvádíme ze zákona tř.G.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
14.jpg
22.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
24.jpg
23.jpg
25.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Přízemí.jpg
Patro.jpg
3D pohled 1.jpg
3D pohled 2.jpg