Dovolte mi Vás pozvat na prohlídkové dny tohoto bytu, které budou probíhat v úterý 22/09/2020 v odpoledních hodinách a v pátek 25/09/2020 během celého dne.

Ve výhradním zastoupení majitelky si Vám dovolujeme nabídnout tento kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 a celkové podlahové ploše 54 m² ve vyhledávané lokalitě Brna Černých Polí. Byt je vhodný jako investice nebo jako startovací bydlení pro mladý pár či rodinu.

Bytová jednotka se nachází v 5. nadzemním podlaží z pěti v domě po kompletní revitalizaci z roku 2008 (zateplení, nové balkóny, plastová okna, stupačky a zateplení a oprava střechy). V domě zatím není výtah, ale o jeho vybudování se intenzivně jedná.

Byt je dispozičně velmi dobře řešen - za bezpečtnostními dveřmi, které nelze zabouchnout bez klíčů, se ocitneme v prostorné chodbě odkud můžeme dále pokračovat do obývacího pokoje (18 m²) a odtud na balkón (3 m²) s výhledem do zeleně. Z chodby vedou dále vstupy do kuchyně, samostatné koupelny se sprchovým koutem, na toaletu a do ložnice (18 m²).

Byt je bez dalších investic - v celém bytě jsou položeny nové podlahy, elektřina je v mědi, jádro je vyzděné, okna plastová a stupačky po rekonstrukci.

K bytu dále náleží sklep v suterénu domu, kočárkárna a malá místnost v mezipatře, kterou mají ve společném užívání vždy tři byty na patře.

Náklady na bydlení:
Platby do SVJ - 4 036,- Kč - vypočteno pro 2 osoby (viz evidenční list bytu - bude k dispozici na prohlídkách).
Zálohy za plyn a elektřinu - 830,- Kč.
Internet od NETBOXU včetně TV - 600,- Kč.

Byt bude uvolněn v květnu/červnu 2021.

Panelový dům je připojen na veškeré IS. Bytový dům se nachází v klidném prostředí ulice Kotěrova s parkovacími stáními před domem na ulici.

Městská část Černá Pole nabízí kompletní občanskou vybavenost.

Zajištění hypotečního servisu je samozřejmostí a zdarma.

V případě více vážných zájemců majitel upřednostní toho s nejlepší nabídkou.

V případě vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s Vámi.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
773524.jpg