Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek určený k bydlení o výměře 1 492 m2 v obci Ořechov na ulici Nová.

Rovinatý pozemek si Vás získá jak svojí polohou, tak i svojí severovýchodní orientací a na dnešní dobu velice zajímavým, atypickým tvarem.

Nájezd na pozemek je zamýšlený z ulice Nová, kterou jsou v protější části od pozemku vedeny i kompletní sítě technické infrastruktury a to od obecního vodovodního řádu, přes splaškovou kanalizaci, středotlakého plynovodu i elektrického vedení.

Výstavba rodinného domu musí respektovat charakter stávající zástavby obce. Nabízí se zde možnost výstavby jednopodlažního bungalovu či dvoupodlažního rodinného domu s obytným podkrovím.

Zastavěná plocha a nádvoří smí tvořit až 35% z celkové výměry pozemku, avšak je třeba brát na vědomí, že do této zastavěné plochy budou počítány i veškeré zpevněné plochy, kterými jsou například plochy teras, odstavná stání i sjezd na obslužnou komunikaci.

Obec Ořechov se nachází jihozápadně od města Brna a je velice bohatě občansky vybavený.

Najdeme zde mateřskou školku, základní i uměleckou základní školu, knihovnu, poštu, malé obecní muzeum, tři tělocvičny, fotbalový stadion, lékárnu, několik obchodů s potravinami, restaurace, hostince a v neposlední řadě i kostel svatého Jiří a kostel Všech svatých.

Dopravní spojení do obce je zajištěno hned pěti cestami a
veřejnou dopravu zde zajišťuje IDS JMK.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
769384.jpg
769385.jpg