Dovolte mi Vás pozvat na prohlídku tohoto bytu v centru města Brna.

Ve výhradním zastoupení majitelky si Vám dovolujeme nabídnout tento byt o dispozici 1+kk a celkové ploše 59,50 m² + balkón 2,30 m² ve vyhledávané lokalitě Brna - střed na ulici Vodní.

Byt v cihlovém domě z roku 2007 je v dobrém stavu a je vhodný jako investice nebo jako startovací bydlení pro mladý pár.

Bytová jednotka se nachází ve třetím patře bytového domu s výtahem. Byt je dispozičně velmi dobře řešen - za dveřmi se ocitneme v chodbě odkud je možné vstoupit do koupelny s umyvadlem, toaletou a vanou. Z chodby je možné dále vstoupit do obytné části bytu, která se sestává z prostoru s dvojpostelí, kuchyňského koutu a hlavní obytné části bytu odkud je možné vstoupit na balkón.

Parkování je možné před domem (modrá zóna) nebo se nabízí možnost pronájmu parkovacího místa přímo v podzemních garážích bytového domu.

Náklady na bydlení:
Platby do SVJ - 2 223,- Kč
Zálohy za elektřinu - 2 000,- Kč

Bytová jednotka je v současné chvíli dlouhodobě pronajímána nájemníkům, kteří v případě prodeje bytu investorovi mají zájem o setrvání v nájmu.

Nacházíme se v části Brna s kompletní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Byt se nachází pouze pár minut od hlavního vlakového nádráží, které je dopravním uzlem do celého města.

Zajištění hypotečního servisu je samozřejmostí a zdarma.

V případě více vážných zájemců majitel upřednostní toho s nejlepší nabídkou.

V případě vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s Vámi.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno