V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně zařízený byt 2+kk s balkonem a 1 venkovním parkovacím stáním. K bytu náleží sklepní kóje v přízemí bytového domu. Byt je čerstvě vymalován. Celková výměra bytu je 50 m2.

Vstoupíte do prostorné předsíně se šatníkovou stěnou a botníkem. Oba pokoje mají samostatné vchody. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, mražákem, varnou indukční deskou, elektrickou troubou, mikrovlnou troubou, digestoří zn. Indesit a stolem se 4 židlemi. V obývacím prostoru je rozkládací sedačka s konferenčním stolem a stěna na míru zn. Oresi. Ložnice je vybavena manželskou postelí z masivu s úložným prostorem, skříní, komodou a psacím stolem. V koupelně jsou skříňky, zrcadlo a pračka s vrchním plněním zn. Whirlpool.

Zálohy na služby a energie jsou 2 100,- Kč. Majitel požaduje kauci ve výši 15 000,- Kč.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost - restaurace, OC Slatina (Kaufland, Lidl) a další obchody. Zastávka MHD je 3 minuty chůze. Relaxovat v přírodě můžete v nedalekém Mariánském údolí, na Klajdovce či v líšeňské rokli.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jím zvolených kritérií. Napište mi a v prvním lednovém týdnu Vás budu kontaktovat a domluvíme si čas prohlídky. Krásné Vánoce!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
889459.jpg
889460.jpg
889461.jpg
889462.png
889463.png
889464.png
889465.png