Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví na ulici Merhautova v Zábrdovicích.. Bytová jednotka o výměře 90 m2 se nachází ve 4.patře cihlového bytového domu.
Pokoje jsou o velikostech: předsíň 10m2, kuchyně 13,5 m2, dětský pokoj 6,5 m2, obývací pokoj 23,5 m2, ložnice 21,7 m2, koupelna 6,5 m2.
Dětský pokoj má snížený strop s vestavnými novými skříňkami a přímým odvětráváním koupelny. Dětský pokoj a kuchyně mají okna situována do vnitrobloku, kde je zahrádka a dětské hřiště.
Koupelna je také po celkové rekonstrukci v roce 2020. Obývací pokoj má krásnou renovovanou parketovou podlahu. Z obýváku vstupujeme do posledního pokoje, a to ložnice o velikosti 21,7m2 také s parketami. Okna z obou pokojů jsou situována do ulice. V celém bytě jsou nová LED designová světla.
K bytu patří ještě suchý sklep v přízemí o velikosti 7m2 a společná zahrádka s dětským hřištěm.
Byt je po celkové rekonstrukci. Má nové elektrorozvody v mědi včetně nových jističů, nové stupačky i rozvody vody. Topení a ohřev vody je vlastním plynovým kotlem Baxi, topení má nové termo-hlavice. V celém bytě jsou nové štukové omítky, na podlaze renovované dřevěné parkety nebo nová dlažba. Okna jsou také nová a kvůli odhlučnění zvuků z ulice ve vyšším standardu.
Hlavní devizou tohoto bytu je jeho poloha přímo v centru Brna. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost, jsou zde obchody, restaurace, pošta, lékárna, banka i dětská nemocnice. Velmi blízko je také zastávka tramvaje.
Cena je kompletní včetně provize RK.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Zavolejte a objednejte se na prohlídku. Těšíme se na Vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
926366.jpg
926367.jpg
926368.jpg
926369.png