Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s celkovou výměrou 105 m2 včetně velké společné předsíně a sklepní koje v podzemním podlaží. K bytu je možno přikoupit s domem sousedící garáž o výměře 14 m2. Před osobní prohlídkou se projděte bytem ve videoprohlídce, jedná se o netradiční a prostorný, ale velmi útulný byt s neskutečnou atmosférou. Bytový dům stojí asi 200 metrů vzdušnou čarou od centra města, ale v jeho klidné jižní části. Přilehlým parkem se vzrostlými stromy podél říčky Dřevnice je příjemná procházka po rovině, klidnou chůzí se do 15 minut dostanete do všech důležitých částí města. Do bytu ve 4.nadzemním poschodí bez výtahu se vstupuje z prostorné předsíně, společné s dalším bytem, je zde mnoho úložných schránek. Odsud lze vstoupit i do od bytu samostatně oddělené pracovny, je zde WC a umyvadlo. Byt má pak celkem 4 obytné místnosti. Hlavními vstupními dveřmi projdeme chodbou, s ní sousedí zděná koupelna s vanou a samostatné WC. Chodba přechází do kuchyně o velikosti 14 m2 , je průchozí do 12 m2 velkého dětského pokoje. Jak pokoj, kuchyně, tak i obývací místnost jsou situovány na jih s výhledem na malý parčík, dětské hřiště a město za železniční tratí. Obývací pokoj je na zvýšené podlaze, dominantou zde jsou kachlová kamna, přispívající k neskutečné tepelné pohodě. Obývací pokoj o výměře 24 m2 plynule přechází do pracovny s komorou, za ní na jihovýchod orientovaná ložnice má skoro 14 m2 . Zálohy na služby jsou 2 600,-Kč, sdružení majitelů má zájem na dobrých vztazích, aby se noví majitelé stali „členy jejich rodiny“. Byt má plastová okna se žaluziemi, v šikmé části střechy jsou okna vyklápěcí dřevěná. Podlaha v obýváku je dřevěná, v koupelně dlažba, v ostatních místnostech je podlaha korková. Bytový dům je velmi dobře udržovaný, pro zajištění parkování je vzhledem k blízkosti centra vhodné zakoupit garáž .
Jak je patrné z videoprohlídky, Benešovo nábřeží ve Zlíně je atraktivní lokalita, nabízející kompletní vybavenost - místo samotné nabízí i mnoho možností zábavy pro vás - v blízkém okolí domu jsou jak dětská hřiště, obchody i nákupní centrum, sportoviště, MHD, MŠ I ZŠ, Krajská nemocnice, do vyhlášené Zelenáčovy šopy na koncerty živé hudby je to jen 6 minut pěšky, 10 minut do Městského divadla nebo půlhodinka do Centrálního parku Jižní Svahy s diskgolfem, koupání ve venkovních bazénech, moderní dětská hřiště. Na druhou stranu města je 7 minut autem vzdálený lyžařský svah, hvězdárna, koupaliště, zimní stadion, areál vysoké školy, galerie a obchůdky v bývalých prostorách Baťovy továrny - to je jen malý výčet kulturních, sportovních, gastro a jiných možností tohoto 75000 města hudebních a filmových festivalů, města obuvi, sportu, vzdělanosti a zábavy.
Majitelé si vyhrazují právo vybrat kupující na základě jimi zvolených kritérií. Chcete-li si byt prohlídnout na organizované prohlídce, zavolejte mi prosím a rezervujte si svůj termín a čas. Váš realitní makléř Petr Kratochvíl.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
954484.jpg
954485.jpg
954486.jpg
954487.jpg
954488.jpg
954489.jpg
954490.jpg