V exkluzivním zastoupení majitelů Vám nabízím k dlouhodobému pronájmu luxusní prostorný byt 3+kk s nádherným výhledem na Brno. Byt o celkové výměře 103 m2 se nachází v 6. patře moderního bytového komplexu ORION. K dispozici dva výtahy.
Při vstupu do bytu ze společné chodby je uzavřené zádveří, které je pouze pro tento byt.

Byt se nabízí zařízený. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, elektrická trouba, indukční varná deska), jídelním stolem. Obývací část je zařízena sedací soupravou, konferenčním stolkem a stolkem pod TV. V předsíni jsou praktické vestavěné skříně s dostatkem úložného prostoru. Dětský pokoj i ložnice disponují opět prostornými vystavěnými skříněmi a jsou vybaveny nábytkem. Podél celého obývacího pokoje je terasa (15 m2), kde můžete pohodlně relaxovat. Okna u obývacího pokoje mají venkovní žaluzie. Okna bytu jsou v obývacím pokoji a kuchyni otočená na jih a západ, dětský pokoj je orientován na západ. Ložnice na severo-západ.

K dispozici zděný sklep (2,9 m2), společná kolárna a sušárna.
K bytu náleží kryté parkovací stání.

Bytový komplex má svou vlastní zatravněnou plochu s dětským hřištěm v intravilánu obytného areálu.
Plná občanská vybavenost – supermarket Billa, lékárna, několik restaurací, vícero mateřských i základních škol. Zajisté oceníte těsnou blízkost lesa, velké množství parků, dětských hřišť, sportovních a rekreačních zařízení, wellnes centrum, bazény. Vynikající je i dopravní spojení z autobusové zastávky Haškova (autobusy č. 46, 57, 81 a noční linka N92).
Nájemné činí 25 000,- Kč měsíčně + zálohy na energie ve výši 5000,- Kč. Majitel požaduje vratnou kauci (jistotu) ve výši jednoho nájmu. Provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH.

Byt si můžete prohlédnout pomocí 3D prohlídky: https://my.matterport.com/show/?m=sJCDWQkkjgR

Těším se i na osobní prohlídky. Neváhejte si domluvit termín.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
957417.jpg
957416.jpg
957410.jpg
957411.jpg
957409.jpg
957407.jpg
957408.jpg
957412.jpg