Ve výhradním zastoupení majitele Vás zvu na „OPEN HOUSE“ bytu v OV o dispozici 2+1 v Adamově na ul. Komenského. Byt. jednotka se nachází ve 4.patře cihlového domu. Byt prošel postupnou rekonstrukcí a jeho výměra včetně sklepa je 54m2. Byt nemá balkon ani lodžii.

Rekonstrukce bytové jednotky
- byla zrealizována před 3 roky, v rámci ní byly udělány nové omítky včetně vymalování, nové měděné rozvody elektřiny v koupelně, na toaletě i v kuchyni. Na podlahu v celém bytě bylo položeno kvalitní jednolité lino bez spár s lištami, které se nevlní a má zvýšenou odolnost. Pod linem jsou obroušené parkety. Dveře mají nové kování. Ve větším i menším pokoji jsou nové zásuvky a vypínače. V bytě jsou plastová okna a parapety, ve všech místnostech jsou moderní žaluzie na míru včetně sítí proti hmyzu.
Kuchyně
- má výměru 9 m2. Zde můžete využívat velice praktické spíže na potraviny, je zde dostatek místa na kuchyňský stůl se židlemi i třeba na pračku. Kuchyňská linka byla měněná před 10 lety. Letos byl vyměněn dřez a vodovodní baterie.
Pokoje
- větší pokoj o výměře 22 m2, má orientaci na západ. Je zde dostatek místa na sedačku, stolek, komodu či skříň i pracovní kout
- do druhého pokoje s výměrou 13 m2 můžete vstoupit z kuchyně případně i z obývacího pokoje. Tento vstup do pokoje je momentálně zadělán. Pokoj má orientaci na západ.
Předsíň
- výměra 5 m2, je zde vestavěná skříň a prostor na botník a odkládací stěnu na bundy
Koupelna
- výměra 2,2 m2. Rekonstrukce byla dokončena v únoru letošního roku. Stěny z OSB desek jsou obloženy sádrokartonem, na kterém je aquavinyl. Je zde snížený strop, který má napínaný podhled pod kterým jsou schované led diodové pásky. Sanita je zn. Aqualine, sprchový kout má mramorovou vaničku a skleněnou zástěnu.
Náklady na bydlení
Elektřina 660,-/měsíčně
Sipo 2 950,-/měsíčně
- ve městě Adamov jsou občané s trvalým pobytem zproštěni plateb za komunální odpad
- TV anténa - zdarma

Bytový dům
- postupně prošel revitalizací-je zde nová střecha, budova je zateplená, má novou fasádu včetně nových vchodových dveří a zvonků, nový výtah i stupačky. V domě panují až domácí poměry, lidé jsou k sobě vstřícní. Je zde skvěle fungující SVJ, které nechalo minulý rok vybudovat i bezbariérový přístup k domu.

Občanská vybavenost
- město Adamov se nachází 20 km od centra Brna, vlakem jste v Brně na hlavním nádraží za 20 minut. Ve městě je veškerá občanská vybavenost, v bezprostřední blízkosti domu je zastávka autobusu, zš, mš, koupaliště, sportovní hala, obchod, dětské hřiště a k relaxu vybízí okolní příroda Moravského krasu.

Financování
- prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Byt je vhodný na rod. bydlení, pro single nebo jako investiční příležitost. Zavolejte mi a domluvte si termín prohlídky. Prohlídkový den je 19.4.2021. Těším se na Vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
979670.jpg
979671.jpg
979672.jpg
979673.jpg
979674.jpg
979675.jpg
979676.jpg
979677.jpg
979678.jpg
979679.jpg
979680.jpg
979681.jpg