Toužíte po bydlení v těsné blízkosti Brna, ale i přírody, po bytě s předzahrádkou, kde budete mít své ratolesti stále na očích, v bezpečí a kde můžete s rodinou relaxovat?
Pak tento byt o dispozici 2+kk s předzahrádkou a vlastním parkovacím stáním je přesně to, co hledáte.

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme byt v Modřicích v části Bobrava, která se v posledních letech stala velmi vyhledávanou lokalitou. A to především pro svou dostupnost a blízkost přírodního parku Bobrava.

Byt o podlahové ploše 51 m2 je rozdělen na hlavní pokoj s odděleným kuchyňským koutem, předsíň, koupelnu s vanou, toaletou a ložnici.

Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou a veškerými vestavěnými spotřebiči (lednice, myčka, trouba, varná deska, mikrovlnná trouba) značky Whirlpool.
V obývacím prostoru je umístěn jídelní stůl a také prostorná sedací souprava.

Protože manželé často pracují z domova, vybudovali podél stěny v předsíni místo pro svou práci, PC i veškerou pracovní agendu. Je tu také velmi prostorná vestavěnná skříň.

Vzhledem k tomu, že se již brzy bude rodina stěhovat, je v předsíni navíc jedna velká skříň, která nyní prostor zmenšuje.

Koupelna je vybavena vanou se skleněnou zástěnou, je to mnoho odkládacích ploch a také prostor pro pračku se sušičkou.

Velmi světlá ložnice skýtá dostatek prostoru pro další vestavěnnou skříň, dvojlůžko i dětskou postýlku.

V bytě je nainstalována klimatizace. Na několika místech v bytě je led osvětlení s možností regulace svitu.
Podlahy v bytě jsou plovoucí či keramické.

Ke vstupu do bytu můžeme využít jak vstup z domu, tak i vstup z předzahrádky, neboť i tady jsou balkónové dveře vybaveny zámkem.

Předzahrádka má rozlohu 46 m2 a je vydlážděna kvalitní zámkovou dlažbou. Díky oplocení zeleným pletivem a kvalitní dřevěné pergole, poskytne naprosté soukromí pro vás i vaše děti. Je tu dostatek prostoru na posezení, gril, domeček pro děti, pískoviště či dětský bazén. Večerní osvětlení navodí příjemnou atmosféru pro relaxaci po náročném dni.

Hned vedle vchodu do předzahrádky je vlastní parkovací stání o velikosti 22 m2.
Zároveň je tu parkoviště i pro vaše návštěvy.

Měsíční náklady bytu jsou cca 3.000,- včetně energií a fondu oprav. SVJ nemá žádný úvěr. Energetická náročnost budovy je „C“, což zaručuje nízké náklady na vytápění.
V domě je k dispozici společná kočárkárna.

Jen pár minut cesty autem je OC Olympia či Futurum. A jistě vás také nadchne okolí domu, které vybízí k procházkám či cyklovýletům.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si osobní prohlídku. Ráda vám také zodpovím veškeré vaše dotazy.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
988647.jpeg
988690.jpg
988669.jpg
988692.jpg
988635.jpeg
988641.jpeg
988648.jpeg
988636.jpeg
988649.jpeg
988644.jpeg
988643.jpeg
988955.jpg
988956.jpg
988766.png
988616.jpg