Byt s dispozicí 2+1 o výměře 57 m2 se nachází ve 2.patře cihlového bytového domu.
Z předzahrádky vejdeme společnou chodbou do druhého patra ke dveřím bytu. Vstupními dveřmi vejdeme do předsíně. Vpravo z předsíně je vchod do kuchyně o velikosti 11 m2, která je připravena pro vestavbu nové kuchyňské linky . Z okna kuchyně je krásný výhled na společnou zahradu.
Z předsíně vstupujeme také do koupelny se sprchovým koutem a WC. Vlevo od vchodu do bytu jsou dveře do obývacího pokoje o velikosti 16 m2. Odtud pokračujeme do ložnice o výměře 15 m2. Okna z obýváku a ložnice jsou směřována do slepé ulice Těsná, dům je poslední v ulici.
Byt je po celkové rekonstrukci. Má novou koupelnu, nová plastová okna. V ložnici i obývacím pokoji jsou koberce, chodba a koupelna má dlažbu a v kuchyni je laminátová plovoucí podlaha. Ohřev teplé vody a topení zajišťuje plynový kotel Junkers, v kuchyni je také připravena přípojka na plynový sporák.
Součástí bytu je i společná zahrada, kterou oceníte, pokud máte malé děti nebo si jen v klidu budete chtít s přáteli dopřát posezení v zeleni a grilování. K dispozici je i vlastní sklep o velikosti 6m2.
Městská část Maloměřice leží na severovýchodním okraji města Brna po obou březích řeky Svitavy a je vstupní branou do nejjižnější části Chráněné krajinné oblasti Moravský kras. Klidná příroda v okolí řeky Svitavy poskytuje prostor pro procházky i posezení.
Okrajem městské části vede městský okruh, po kterém směřují do Maloměřic autobusové linky. Do Maloměřic se dostanete i tramvají, je tak plně zajištěna městská doprava.
Městská část Maloměřice disponuje veškerou občanskou vybaveností, má základní i mateřské školy, dokonce i uměleckou školu. Součástí Maloměřic je i multifunkční sportovní hala. Byt je vhodný buď jako dobrá investiční příležitost na budoucí pronájem nebo pro bydlení až dvou osob nebo mladé rodiny.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Zavolejte a objednejte se na prohlídku. Těšíme se na Vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
998178.jpg
998179.jpg
998180.jpg
998181.jpg
998182.jpg
998183.jpg
998205.jpg
998206.jpg
998207.jpg
998208.jpg