Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi krásnou zahradu s chatou v malebném údolí soběšického potoka. Toto místo je jako stvořeno k relaxaci. Zahradou o výměře 667 m2 protéká soběšický potok, který zajištuje dostatek vláhy pro pěstování ovoce a zeleniny a zpříjemňuje klima v horkých letních dnech. Zázemí zahradě poskytuje typizovaná chata „Sněženka“ na betonových patkách o výměře 16 m2. Obvodový plášť chaty je z porobetonových panelů, postavených na ocelovém rámu. V chatce je zádveří, ze kterého vstoupíme do hlavní místnosti v přízemí a po schodech pak do dodatečně zbudovaného podkroví, které sloužilo především pro přespávání. V obytné místnosti je sporák na tuhá paliva s výměníkem, který lze využít i k zatopení. Je zde dostatek místa na stolek s židlemi a pohovku. K dispozici je suchý záchod na zahradě. Na pozemku nejsou inženýrské sítě. Užitkovou vodu lze získat z potoka a elektrickou energii zbudováním solárních panelů.

Okolní lesy vybízí k houbaření, vycházkám či cyklistice. Nedaleko se nachází jezdecký areál Pánská lícha a ranch U cesty. Příjemnou procházkou dojdete i do Bílovic nad Svitavou. Městská část Brno – Soběšice nabízí plnou občanskou vybavenost – obchod, restauraci, cukrárnu, poštu, základní i mateřskou školu.

Příjezdová lesní cesta je ve vlastnictví Mendlovy univerzity, se kterou je sepsána smlouva opravňující ke vjezdu na pozemku. Parkovat můžete také na nedaleké ulici Melatín a posledních 300 m dojít pěšky.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, tak mě neváhejte kontaktovat a domluvit si termín vaší prohlídky. V případě více vážných zájemců majitel upřednostní toho s nejlepší nabídkou.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1043453.jpg
1043454.jpg
1043455.jpg
1043456.jpg
1043457.jpg
1043458.jpg
1043466.jpg