Hledáte lukrativní a výjimečný pozemek s nádherným výhledem až na Pálavu a zároveň jste za 15 min. autem v Brně?

Máme připravenou jedinečnou příležitost pro developerskou společnost (možná výstavba několika RD) nebo pro náročného klienta, který preferuje dostatek soukromí s možností vytvoření luxusního sídla, například ve francouzském stylu a'la Château s vlastními navazujícími vinicemi a kouzelným výhledem do širokého okolí až na rakouské pomezí a bělostné pálavské vrchy.
Pozemek je výborný svojí polohou a orientací jižního svahu k pěstování i široké škály odrůd vinné révy, které zde mohou docílit velmi kvalitních výsledků.
Připravili jsme pro Vás exkluzivní nabídku - soubor stavebních pozemků o celkové výměře 16.353 m2. Šíře pozemku je cca 70 m, délka 200 m. Pozemek je v horní části rovinatý s následným mírným svahem, je kompletně oplocen. Pozemek je přístupný z horní i dolní části po asfaltové obecní komunikaci.
IS u hranice pozemku (kanalizace, plyn, elektřina, voda).
V současné době, dle ÚP, zastavitelná část 9.000 m2 (ÚP BV-Z6 - rozvojové plochy pro bydlení venkovského typu). Maximální výška zástavby 2 podlaží + podkroví, výměra stavebního pozemku 600m2 - 1.200m2, zastavitelnost 40% vč. zastavěných ploch. Počítáno je se zástavbou samostatně stojících domů nebo dvojdomků.
Pozemek se prodává pouze a jenom jako celek.
Městys Medlov se nachází 19 min. jízdy od Brna, s výborným nájezdem na dálnici D52 Brno-Vídeň (5 min.). V obci je veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, potraviny, sportovní areál, knihovna ...).
Pakliže jste milovníci cykloturistiky, Medlov a jeho okolí je ideálním místem pro plánování různých výletů. Nacházíme se v blízkosti oblíbených Pasohlávek (20 km), CHKO Pálava (30 km), vinařských oblastí, jako Velké Pavlovice, Velké Bílovice (30 km), vodní nádrž Nové Mlýny, Dolní Věstonice atd.

Pakliže Vás tato exkluzivní nabídka zaujala, ráda Vás přivítám při osobní prohlídce.
Těším se na setkání s Vámi.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1051498.jpg
1051811.jpg