Vítám Vás v České, malebné vesnici na severo západní hranici Brna, tam kde ještě nestojíte jako hlupáci každý den na dálničním přivaděči ve frontě, aby jste se dostali z města domů Leží na okraji přírodního parku Baba, který nabízí nepřeberné množství volno časových aktivit.

Obec, ve které žije přibližně tisíc obyvatel je v dosahu městské nebo individuální dopravu vzdálena 2 kilometry z Řečkovic a do centra města se dostanete za deset minut jak MHD tak autem.

V exklusivní zastoupení majitele jsme pro Vás připravili nabídku pronájmu bytové jednotky na adrese Česká č.p.183 novostavby bytové jednotky č.3 velikosti 2 + kk o celkové výměře 67,1 m2 v kondominiu, což je soubor spoluvlastnictví nemovitosti, kdy jednak vlastníte individuální vlastnické právo k jednotlivému bytu a dále k společným prostorám téže nemovitosti, zázemí, společné zahradě, dětskému hřišti, relaxačním plochám určených pro grilování, setkávání s přáteli nebo na relax na travnaté ploše za domem.
Chvíle odpočinku můžete trávit vlastní kryté terase bytu se zahrádkou o výměře 30 m2.

V bytě najdete ve spojeném prostoru moderní kuchyňskou linku se všemi spotřebiči a prostorný obývací pokoj o výměře 30 m2, ložnici o velikosti 13 m2, vstupní chodbu, koupelnu s toaletou a komoru.

Na oploceném dětském hřišti můžete bez obav si nechat hrát vaše ratolesti a u venkovního krbu společné zahrady trávit příjemné chvíle s přáteli.

K bytu patří vyhrazené parkovací stání a je součástí ceny nájmu, v případě dopravy autobusem je v krátké vzdálenosti zastávka autobusu č.41, který vás dopraví na konečnou tramvaje č.1 v Řečkovicích.
Je možné si pronajmout druhé parkovací stání za 1.000 Kč měsíčně.
Cena pronájmu je včetně společných úhrad za užívání předmětné jednotky, údržbu okolí domu, servis s bytem spojený a vodné.

V obci je veškerá občanská vybavenost a nedaleko nákupní centrum Globus.

Byt je k nastěhování nejpozději 1.8.2021.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jeho zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1056968.jpg
1056969.jpg
1056970.jpg