Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu krásný, moderní, částečně vybavený byt o dispozici 1 + kk s výměrou 58,2 m2 odpovídající velikosti bytu 2 + kk, na velice lukrativní adrese ul. Mlýnská v městské části Brno - Trnitá, do 5 minut pěší chůzí (pouhých 500m) do Galerie Vaňkovka, a do 15 minut pěší chůzí do centra města Brna.

Bytová jednotka má dvě garážová stání a sklep s výměrou 2,7 m2.
Za vstupními dveřmi je prostorná hala s úložnými prostory, se vstupem do koupelny s WC a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a elegantně oddělenou spací zónou/ložnicí.

Byt je orientován na jih s výhledem do ulice Mlýnská. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči - sklokeramická deska, myčka, elektrická trouba a digestoř. V bytovém domě se nachází prostory, kde lze využít společnou pračku i sušičku na prádlo.

Bytová jednotka je k nastěhováni od 1. 7. 2021, po dohodě i dříve.

Nájem činí 14 391,- Kč / měsíčně
Služby činí 2 609,- Kč / měsíčně, zálohy na elektřinu činí 600,- Kč / měsíčně (elektřina i internet se přepisuje na nájemce)
Kauce ve výši 25 000,- Kč + provize RK.
Přepis elektřiny zajišťuje v rámci kompletního servisu naše realitní kancelář.

Najdeme zde kompletní občanskou vybavenost, školky, školy, lékaře, restaurace, poštu, a v neposlední řadě i různorodé možnosti pro volno-časové aktivity, které nabízí například nákupní centrum Galerie Vaňkovka.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jím zvolených kritérií.

Budeme se na Vás těšit na prohlídce!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1067308.jpg
1067309.jpg