Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji novostavbu rodinné vily v příměstské obci Nebovidy u Brna na okraji jihozápadního sektoru města Brna, která předčí vaše očekávání. Cena za dům v této fázi výstavby. Finální cena se předpokládá v rozmezí 15 - 16 mio podle nároků budoucích majitelů.
Dům je v současné době ve fázi výstavby, kdy je možné řešit dispoziční řešení nemovitosti, obklady stěn, podlahu a materiály pro dostavbu jednotlivých částí domu atd.
Do domu vstupujeme přes velkou zahradu, kde je možné parkovat auta. Samotná nemovitost je dvoupatrová a velmi citlivě a promyšleně na sebe navazuje 5, případně 6 pokojů s kuchyní, dvěma koupelnami a WC.
Dům má také může mít původní cihlový sklep, který má 3 dómy a je připraven jako zázemí pro wellness nebo vinný sklep pro až 100 osob. Ve sklepě je zavedena stejně jako v celém objektu rekuperace, klimatizace a i zde najdete sociální zázemí pro maximální komfort vašich návštěv.
Celý dům je připraven pro napojení k nejmodernějším technologiím Loxone tak, aby splňoval veškeré parametry chytré domácnosti. Dům má tepelné čerpadlo Enbra. V celém přízemí je podlahové vytápění.
Objekt je v průběžné výstavbě, takže každým týdnem jsou hotové další interiérové a exteriérové prvky. Cena je za současný stav, předpokládané náklady na dokončení jsou mezi 4-5 mio podle náročnosti budoucího majitele. Finální cena za nemovitost tedy bude mezi 15-16 mio.
V zadní části objektu je vybudován nový vjezd s šířkou 6 metrů. Pozemek je tak velký, že je možné zde postavit další objekt pro bydlení či podnikání.
Dům se nachází v rekreační lokalitě na okraji chráněné krajinné oblasti Bobrava, kdy vjezd na cyklotrasu Bobrava je přímo za domem. Obec Nebovidy je pouze 5 km od Brna, k dálnici D1 a D2 je to také pouze do 5ti km. Zastávka MHD je přímo před domem.
Obec Nebovidy s 820 stálými obyvateli má veškeré sociální a kulturní zázemí.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1157787.jpg
1157788.jpg
1157789.jpg