Ve vyhledávané městské části Týn v Třebíči, nabízíme ve výhradním zastoupení k prodeji přízemní -bezbariérový byt v osobním vlastnictví 2+1 o rozloze 63 m². Dům byl postaven v roce 2005 a všechny bytové jednotky jsou sdruženy ve společenství vlastníků, které dbá o správu domu a posiluje komunitního ducha mezi sousedy, aby se lidem v domě dobře žilo. Tomu napomáhá i pěkné okolí Týnského údolí, blízká příroda na okraji města a dostupnost veškeré občanské vybavenosti – škola, sport, nákupy i doprava. Dům je centrálně vytápěn, v bytě je zaveden plyn. Energetická náročnost budovy je třídy C.

Dispozičně je byt uspořádán do obdélníku s průchozími místnostmi, což je velmi praktické a můžete si to ověřit prostřednictvím 3D Matterportu. Při vstupu vlevo je chodba o velikosti 5,3 m², která vede do prostorného obývacího pokoje o velikosti 29,3 m². Ten je rozšířen o prosklený výklenek s útulným jídelním koutem ke slavnostnímu posezení. Na tento prostor navazuje kuchyně, ta svou velikostí téměř 7m², umožňuje i umístění jídelního stolu se dvěma židlemi. S kuchyní sousedí další pokoj o velikosti 14,7 m², který slouží jako ložnice. Vpravo od vstupních dveří se nachází prostorná komora velikosti 2,9 m², jako praktická šatna a místo pro uložení nezbytných věcí každé domácnosti. V bytě nechybí prostorná koupelna o velikosti 3,4 m², vybavena sprchovým koutem a vedle je samostatné WC.
Byt má z venku bezbariérový přístup a nachází se v uzamykatelné chodbě. Součástí je sklepní kóje 3,7 m2. Velkým bonusem je možnost pronájmu garáže.

Majitelé mají právo vybrat si kupující na základě svých kritérií a zvolit nejlepší nabídku.

Kontaktujte mne prosím pro dohodnutí termínu prohlídky, těším se na vás, Kratochvíl Petr

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1188582.jpg
1188579.jpg
1188580.jpg
1188584.jpg
1188585.jpg
1188586.jpg