V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk se zasklenou lodžií. Byt je nově vymalovaný a nachází se v 1NP. Jeho celková výměra je 52,6 m2 včetně lodžie.

Vybavení bytu, jenž je na fotkách je součástí pronájmu. Parkování je možné přímo před domem.

Věřím, že oceníte velké množství úložného prostoru v předsíni - jsou zde dvě komory a velká vestavěná skříň. Oba pokoje mají samostatné vchody z předsíně. Z velkého obytného pokoje vejdete na zasklenou lodžií, kde si můžete dát stolek a židličky a relaxovat zde a do nově vybaveného kuchyňského koutu, jehož součástí je lednička a mrazák Beko, mikrovlnná trouba a elektrický sporák s troubou s digestoří. Lodžie se momentálně modernizuje (hotovo bude cca do konce listopadu). Foto lodžie je ilustrativní.
V koupelně je pračka, zrcadlo a koupelnová skříňka se zrcadlem.

Měsíční nájemné, zálohy na energie a služby/kauce:

10 500,- Kč nájemné
2 200,- Kč zálohy na energie a služby včetně internetu a poplatku za TV
800,- Kč záloha na elektřinu
13 500,- Kč vratná kauce splatná při předání

Lokalita/okolí:

Panelový dům se nachází ve velice oblíbené lokalitě Brno-Bohunice, kousek od zastávky tramvaje a autobusu. Šalinou dojedete do centra Brna do 10 minut. Dům obklopuje místní zeleň a je umístěn ve velmi klidné lokalitě. V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost – nákupní středisko Albert, Lidl, Kaufland, OC Campus Square, fakultní nemocnice, zdravotnická střediska, sportovní areál Tatran.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jím zvolených kritérií. Byt je ihned volný. Máte zájem o tento útulný pronájem? Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1173840.jpg
1173841.jpg
1173842.jpg
1176113.jpg