Ve výhradním zastoupení majitele Vás zveme na „OPEN HOUSE“ družstevního bytu 2+kk.Jeho celková výměra je 49,2 m2 včetně sklepní kóje. Projděte se bytem ve 3D virtuální prohlídce.
Nabízený byt se nachází ve vyhledávané lokalitě pro bydlení Brno - Nový Lískovec v blízkosti Campusu.

Dispozice/stav bytu:
Nachází se v 3 NP z revitalizovaného panelového domu. Vchodovými dveřmi vstoupíte do předsíně, kde je dostatek prostoru na šatní stěnu s botníkem a věřím, že oceníte množství úložného prostoru ve vestavěné skříni. Naproti vchodovým dveřím je samostatný pokoj, jehož výměra je 12 m2.

Okna jsou plastová se žaluziemi, koupelna i toaleta je zděná. Byt nemá balkon ani lodžii.

Výměry místností:
49,2 m2 včetně sklepní kóje:

Pokoj 12 m2
Pokoj s kuchyňským koutem 24,3 m2
Předsíň 6,7 m2
Koupelna 3,1 m2
WC 1,1 m2
Sklepní kóje 2,0 m2

Orientace místností:
Oba pokoje jsou situovány na západ do klidné části, kde nejezdí ani neparkují auta.

Náklady:
Rozpis nájemného včetně fondu oprav a úvěru na revitalizaci 2 372,- Kč/měsíčně


Lokalita/okolí:
V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost. Jistě oceníte komfort dokonalého spojení do centra Brna trolejbusem, autobusem i tramvají a výborné napojení na dálnici D1, D2.Pro volnočasové aktivity můžete využít nedaleký areál Plachty, fitcentrum, přírodní rezervaci Kamenný vrch, nedalekou kohoutovickou oboru či brněnskou přehradu.

Financování:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Byt lze převést do OV.

Hledáte startovací bydlení nebo vhodnou investiční příležitost v této žádané lokalitě, přijďte se na byt podívat. Zavolejte mi a domluvte si termín prohlídky. Prohlídkový den je úterý 2.11.2021.

Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1193479.jpg
1193480.jpg
1193481.jpg
1193482.jpg