Ve výhradním zastoupení majitele a pronajímatelů Vám nabízíme k pronájmu krásný, mezonetový, částečně vybavený byt o dispozici 2 + 1 s výměrou 65m2, na adrese ul. Táborská 68, 615 00 Brno. Byt je v městské části Židenice, asi 15 minut tramvají č. 9 do centra města Brna.

Ze společné chodby vstoupíte do obývacího pokoje, jemuž vévodí sedací souprava a prostorná šatní skříň s posuvnými dveřmi. Do další části bytu vystoupáte po pohodlném schodišti do chodbičky, ústící přímo do kuchyně s jídelním koutem. Za kuchyní v dosahu jídelního koutu poskytuje úložné místo prostorná komora. V kuchyňské lince je zabudován sporák s pečící troubou, lednička a mikrovlnná trouba, v koupelně je k dispozici pračka.

Zleva od schodiště vstoupíte přímo do koupelny s vanou, koupelna je i prostorem pro moderní plynový kotel pro ohřev vody. Vpravo od schodiště je prostorná ložnice s částečně šikmou střechou, poskytuje dostatečně klidné místo pro odpočinek. Více napoví fotoprezentace.

Byt je orientován kuchyní na Sever s jižním výhledem obývacího pokoje do ulice Táborská.

Celkový nájem činí 15.500,- Kč, obsahuje poplatky za služby spojené s užíváním bytu: spotřeba elektrické energie, vodné, stočné, plyn, teplo a teplá voda, odvoz odpadu, koncesionářské poplatky za televizi a rozhlas, internet, úklid domu.

Kauci 2 nájmů nabízí majitelé uhradit i ve splátkách, provize RK 1,5 násobek nájmu + DPH je splatná do 5 pracovních dnů od podpisu podnájemní smlouvy.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jím zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1196760.jpg
1196761.jpg
1196762.jpg
1196763.jpg
1196764.jpg