Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej (převod nájemní smlouvy) obecního luxusního bytu. Jedná se o dvoupatrový 3+KK v půdní vestavbě na ulici Merhautova v Černých polích. Bytová jednotka o výměře +143 m2 se nachází v 5. patře cihlového bytového domu. Poplatky pro město jsou předplaceny do roku 2024, nový vlastník bude hradit pouze energie.
Ve spodní části bytu se nachází prostorný obývací pokoj, plně vybavená kuchyně, spíž, velká koupelna, jejíž součástí je pračka, vana pro 2 osoby, sprchový kout, 2 umyvadla, záchod a bidet. Z kuchyně vstupujeme na terasu bez sousedů a s luxusním výhledem. V patře bytu je galerie/pracovna a ložnice. V bytě je původní dřevěná vazba, masivní dveře, schodiště a podesty. Veškeré osvětlení LED.
Byt je po celkové rekonstrukci v hodnotě cca 3,6 mio Kč, přestavba půdního prostoru na byt proběhla v roce 2003, druhá rekonstrukce pak v roce 2015.
Topení a ohřev vody je vlastním plynovým kondenzačním kotlem Junkers, v obývacím pokoji je také krb. V celém bytě jsou nové vinylové nebo dřevěné podlahy.
Okna jsou dřevěná polohově do ulice i vnitrobloku. Byt má cca 1 rok instalovanou klimatizaci Mitsubishi. Byt je nabízen z velké části vybavený.
Hlavní devizou tohoto bytu je jeho poloha přímo v centru Brna v klidnější části ulice. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost, jsou zde obchody, restaurace, pošta, lékárna, banka i dětská nemocnice. Velmi blízko je také zastávka tramvaje.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií. Zavolejte a objednejte se na prohlídku. Těšíme se na Vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1221606.jpg
1221607.jpg