Podnájem garsoniéry na ulici Vlčnovská 14, Brno – Vinohrady:

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k podnájmu garsoniéru v dispozici 1+kk s výměrou 32 m2 na velice lukrativní adrese ulice Vlčnovská 14.

Byt se skládá z 1 pokoje o velikosti cca 20 m2 se zástěnou před kuchyňskou linkou, chodbou s přístupem do samostatného WC a koupelny se sprchovým koutem. V kuchyňské lince jsou samostatně stojící sporák s pečící troubou, velký dřez s odkapávacím prostorem, digestoř. V předsíni praktická skříň s posuvnými dveřmi, více napoví půdorys a fotoprezentace. K dispozici je také sklepní kóje o velikosti cca 3 m2.

Byt je orientován na severovýchod s výhledem do ulice Vlčnovská a na Hády.

Nájem činí 8.100,- Kč, měsíční záloha na služby činí 2.600,- Kč, celkem tedy 10.700,- Kč, což obsahuje poplatky za služby spojené s užíváním bytu: spotřebu elektrické energie, vodné, stočné, plyn, teplo a teplou vodu, odvoz odpadu, koncesionářské poplatky za televizi a rozhlas, úklid domu a výtah.

Po podpisu podnájemní smlouvy se skládá jistota ve výši 1 nájmu, provize RK 10.500,- Kč + DPH.

Další informace o bytu:
• elektrická rozvodná skříň je před vchodem bytu na chodbě
• uzávěr vody a plynu je v šachtě na WC
• teplo se rozpočítává na základě měření měřáků na radiátorech
• v okolí bytu do cca 500 metrů je Penny market, supermarket Billa i Billa stop, pizzerie, MŠ i ZŠ a mnoho dalšího z občanské vybavenosti
• parkování v okolí domu
• byt je v městské části Brno-Vinohrady, asi 30 minut MHD do centra města Brna na Náměstí Svobody, zastávka autobusů N99 a trolejbusů linky 25, 26
• byt pouze nekuřákům
• majitelé povolují 1 malého domácího mazlíčka

Vzhledem k tomu, že není k dispozici energetický štítek, uvádíme třídu G, což neznamená, že garsoniéra svými parametry do této třídy patří.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jím zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1293876.jpg
1293877.jpg
1293878.jpg
1293879.jpg
1293880.jpg