Byt v osobním vlastnictví o celkové rozloze 52m2 se nachází ve 2.patře panelového bytového domu. Bytový dům prošel revitalizací, má nové lodžie, plastová okna a zateplení.
Hlavními dveřmi vejdeme do předsíně o velikosti 6,3 m2. Dveřmi vpravo vejdeme do zrekonstruované koupelny se sprchovým koutem a záchodem. Dalšími dveřmi vpravo vejdeme do obývacího pokoje o velikosti 17,5 m2. Obývací pokoj má vstup na novou lodžii. Lodžie je velmi atypicky prodloužena a nabízí tak prostor pro posezení. Z obývacího pokoje také vstupujeme do malé kuchyně o velikosti 4 m2. Nalevo v předsíni jsou dvoje dveře do dvou spížek, každé o velikosti 1,4 m2. Poslední místností se vstupem z předsíně je ložnice o velikosti 10 m2.
Obývací pokoj i ložnice mají okna situována do klidného vnitrobloku s dětským hřištěm. V obývacím pokoji a ložnici jsou původní parkety v dobrém stavu, v předsíni je plovoucí podlaha, v koupelně nová dlažba, byt má nové dveře a obložky. Topení a teplá voda je formou ústřední dodávky.
Brno-Bohunice je městská část na jihozápadě města Brna. Bohunice byly původně samostatnou obcí, k Brnu připojeny v roce 1919. Bohunice tvoří rozsáhlé panelové sídliště, kdy ve středu jsou zbytky původní vesnické zástavby. Výstavba panelového sídliště byla započata v roce 1972 a zajímavostí východní části sídliště je to, že zdejší ulice jsou pojmenovány podle svazových republik bývalého Sovětského svazu. Bohunice mají veškerou občanskou vybavenost. Severně od sídliště se rozkládá rozsáhlý areál Fakultní nemocnice Brno. V nejzápadnější části katastru Bohunic je obchodní centrum Campus Square, jehož součástí je i hypermarket Tesco. Směrem na východ nachází budova nákupního centra Kaufland. Krajem Bohunic prochází dálnice D1 z Prahy do Brna, Bohunice ale na ni nemají přímé napojení. Spojení se středem města zajišťuje dopravní podnik města Brna prostřednictvím tramvajových, trolejbusových i autobusových linek.
Byt je vhodný jak pro mladý tak i starší pár. Byt může být také velmi zajímavou investiční příležitostí, protože v blízkosti je velké množství kancelářských prostor a sídel firem.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího podle svých parametrů. Zajištění hypotečního servisu je samozřejmostí.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1290309.jpg
1290310.jpg
1290311.jpg
1290312.jpg
1290313.jpg
1290314.jpg
1290315.jpg