Hledáte pro sebe zajímavou investiční příležitost nebo jen startovní bydlení?

Představuji Vám obytný ateliér o dispozici 2+kk s užitnou plochou 48 m2, orientovaný na sever a umístěný ve sníženém přízemí bytového domu bez výtahu.

Jedná se o nebytový prostor s parametry běžné bytové jednotky, avšak z důvodu menšího přírodního osvětlení nemohla být zapsána v katastru nemovitostí jako bytová jednotka. Lze na ni vyřídit hypoteční úvěr, ale nelze zřídit trvalý pobyt.

Byt sestává z předsíně, koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, ložnice a obytné části s kuchyňským koutem vybaveným lednicí s mrazákem značky Beko, elektrickým sporákem a pračkou značky BOSCH. Obytná část nabízí spoustu volného prostoru pro vybudování uložné vestavěné skříně. V celém bytě jsou plastová okna, keramická dlažba, plovoucí podlaha a teplo domova zajišťuje plynový kotel v bytovém domě.

Ve vedlejším vchodě bytového domu je také k dispozici kočárkárna s kolárnou, a o údržbu domu a úklid společných prostor je postaráno službou, kterou zajišťuje SVJ. Uvedená cena je včetně parkovacího stání přímo před domem.

Obec Šestajovice nabízí klidné bydlení na periferii s vlastní občanskou vybaveností a výbornou dostupností do Prahy. Nedaleko vzdálený Klánovický les je ideální k úniku z ruchu velkoměsta a jak stvořený pro turistiku nebo cykloturistiku. Dále zde nalezneme školu, školku, poštu, lékárnu, obecní úřad, obchody, restaurace.

Náklady na bydlení: 2.500 Kč vč. fondu oprav + zálohy na elektřinu 570 Kč

Dopravní spojení do Prahy:
Autem směr Černý most-> 10 - 15 min.
Zastávka MHD 100 m směr Černý most -> 15 min.
Vlakové nádraží Praha-Klánovice 3 km -> 22 min. na Masarykovo nádr., Hlavní nádr. 27 min.)

Byt je aktuálně pronajatý stálému nájemníkovi.

V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1317052.jpg
1317053.jpg
1317054.jpg
1317055.jpg
1372052.jpg
1372053.jpg