Jste expandující společnost, která hledá nový provozní nebo servisní areál nebo hledáte prostory pro novou výrobu v oblasti lehkého průmyslu? Hodil by se vám areál přímo u hlavní silnice, přístupný ze tří stran?
Pak jsme na správné adrese. Pozemek 353/1, v současné době vedený jako orná půda, nicméně podle územního plánu vedený jako zastavitelná plocha pro výrobu a skladování – lehký průmysl na výjezdu z města Hrotovice by pro vás mohl být příští sídlo firmy.
Pozemek o velikosti skoro 13 000 metrů čtverečných má nepravidelný čtyřúhelníkový tvar s přístupem z vedlejší cesty o šířce 20 metrů, kde se dá zbudovat velmi pohodlný vjezd do budoucího areálu. Délka pozemku podél silnice je úctyhodných 240 metrů, tato strana je přímo na jih. Vaše administrativní budovy tak mohou mít nejen přímý sluneční svit, ale vaše společnost bude perfektně viditelná a umístěné reklamní poutače splní svůj maximální účel.
Na druhé nejdelší severozápadní straně sousedí v délce cca 175 metrů s jiným pozemkem, k třetí nejdelší severní straně o délce 130 metrů vedou dvě přístupové komunikace.
Pozemek je u hlavní silnice č.152, spojující Dukovany a Moravské Budějovice, od významných měst Třebíč, Náměšť nad Oslavou, Moravské Budějovice je vzdálen přibližně 20 km, do Dukovan je to km 11 a do Znojma 36.
Na hraně pozemku vede kmenové vedení elektrické energie, z nedalekého vodojemu zásobování města. Přípojka plynu je nedaleko, stejně tak i čistička odpadních vod.
Územní plán dovoluje výšku zástavby od úrovně upraveného terénu až 12 metrů s povahou výroby nebo lehkého průmyslu, ideální je poloha i z hlediska případné hlukové zátěže.. Dopravní napojení lze ze silnice II/152, parkování a odstavování vozidel bude řešeno v ploše, je nutno respektovat stávající technickou infrastruktur v ploše včetně ochranných pásem. Případné přeložky inženýrských sítí musí být řešeny v podrobnější dokumentaci. Minimální podíl zeleně v ploše bude 20 %,
směrem do volné krajiny bude po obvodu plochy vysázena izolační zeleň.

Hrotovice leží v západní části Moravy, v jihovýchodní části okresu Třebíč, v Kraji Vysočina. Po roce 1989 se začaly dynamicky rozvíjet, v současnosti mají 1 800 obyvatel. Byla zde dokončena plynofikace a zrekonstruováno zámecké nádvoří, kde má sídlo několik podnikatelských subjektů, ve městě je i podnikatelský inkubátor.
Ve městě je kompletní občanská vybavenost, hotel s wellness a sportovním areálem, několik škol, sídlo praktického i odborných lékařů, pošta a další.
Pozemek je svojí dispozicí ideální pro zřízení malé až střední společnosti, která mimo administrativní budovy potřebuje i sklady nebo výrobní haly. Studie zastavitelnosti umožňuje mnoho variant, některé z nich jsme vám ukázali i v naší vizualizaci. Hrotovice jsou bezesporu skvělá adresa pro vaše nové firemní sídlo. Přijďte se o tom osobně přesvědčit, pěkný den z Hrotovic, Petr Kratochvíl

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1341942.jpg
1341943.jpg
1341945.jpg
1341946.jpg
1341947.jpg
1341948.jpg
1341949.jpg
1341950.jpg
1341951.jpg
1341952.jpg