Hledáte k dlouhodobému pronájmu byt, kde to voní novotou a čistotou a náleží k němu parkovací stání v uzavřeném dvorním traktu? Tak, tato nabídka je ideální volba právě pro Vás!

Exkluzivně vám nabízím k pronájmu byt 1+kk s vlastním parkovacím stáním. K bytu můžete využívat i sklepní kóji a je vhodný pro 1-2 osoby. Nachází cca 5 minut MHD od centra Brna ve velmi klidné ul. Sekaninova ve 4 NP bytového domu, který je po kompletní rekonstrukci. Nad Vámi Vás nikdo nebude rušit. Dům, okolí domu i dvorní trakt je čistý, udržovaný. V domě není výtah. Parkovací stání se nachází ve vnitrobloku, kam vjedete přes elektrická vrata na dálkové otvírání.

Velký obytný pokoj je vybaven kuchyňskou linkou s digestoří, indukční varnou deskou, elektrickou troubou, ledničkou s mrazákem, mikrovlnou troubou a velkou šatní skříní, která naskýtá velké množství úložného prostoru. Okna jsou do uzavřeného vnitrobloku. Sociální zařízení je moderní se sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem, automatickou pračkou a toaletou. Ostatní zařízení bytu není součástí nájmu. Byt je po rekonstrukci e je čerstvě vymalovaný.

Výměra místností:
26,9 m2 obytný pokoj s kuchyňským koutem
2,6 m2 předsíň
4,7 m2 sociální zařízení(koupelna + WC)
2,6 m2 sklep

Měsíční náklady na bydlení:
Nájemné 11 000,- Kč
Zálohy na služby a energie 2 000,- Kč

Připojení k internetu - není součástí nájmu, smlouvu a poplatky za zřízení a provoz si vyřizuje nájemce.
Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 13 000,-Kč, která se platí při podpisu Nájemní smlouvy.
Provize RK je 13 000,- + DPH.

Občanská vybavenost/okolí:
Bytový dům se nachází u Svitavského nábřeží, které vybízí ke sportovním volnočasovým aktivitám. Kousek od domu je park. V okolí je veškerá občanská vybavenost, zastávka MHD.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat si nájemníky podle jím zvolených kritérií.
Zavolejte mi o objednejte si svůj čas prohlídky.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1360676.jpg
1360677.jpg
1360678.jpg
1360679.jpg
1360680.jpg
1360681.jpg