Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a o výměře 65 m², který je z větší části po rekonstrukci.
Tento byt se nachází v Kyjově, na ulici Nerudova v revitalizovaném domě se třemi nadzemními podlažími, v blízkosti centra města i autobusového nádraží nebo vlakové zastávky. Jen kousek odsud najdete obchodní dům Coop nebo Lidl. Výhoda tohoto bytu je, že se můžete okamžitě nastěhovat.
Kotel i bojler mají novou revizi.
Po vstupu do bytu zde vidíme delší chodbu, kde se po pravé straně nachází úložný prostor, naproti kterému je prostorná koupelna a samostatná toaleta.
Z chodby je po levé straně vstup do ložnice a dále do obývacího pokoje, který průchozí nejen z chodby, ale i z kuchyně s novou kuchyňskou linkou a plynovým sporákem.
Oba pokoje mají výhodu, že okna jsou situována do velké zahrady, kterou jistě oceníte vy i vaše děti. Zahrada o rozloze 544m² je přístupná z domu i z přilehlého parkoviště.
K bytu náleží rovněž dva velké sklepy ( každý o rozměru asi 5m2 ), do kterých se pohodlně vejdou kola a vše další, co je třeba uschovat.
Pro více informací a prohlídku mne neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1381117.jpg
1381118.jpg