Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi bytovou na ulici Schodová ve velmi lukrativní městské části Brno-Černá Pole s vlastní terasou.

Bytová jednotka je v 1.NP/suterén, s výměrou 42,26 m2 s dispozicí 2+1 a vlastní, stropem otevřená terasa má 21 m2, která nabízí příjemné soukromí a praktický úložný prostor.
Byt má plastová okna s výhledem na terasu, jak z kuchyně, tak i z obývacího pokoje. Po rekonstrukci jsou zde nové rozvody vody a elektřiny v mědi. Vytápění bytu je zajištěno elektřinou - topnými infrapanely a vodu ohřívá elektrický bojler Ariston.
V ložnici a obývacím pokoji, ze kterého je přímý vstup na terasu jsou klenbové stropy. V bytě je samostatná toaleta a koupelna se sprchovým koutem. Měsíční náklady činí orientačně 2 049,- Kč + zálohy za elektřinu ve výši 2 600,- Kč. Plyn v bytě není využíván.
Bytový dům sestává z 5.nadzemních a 1.podzemního podlaží. Na domě proběhla revitalizace fasády r. 2022.

Do nejstaršího a největšího veřejného parku v ČR, který nese název Lužánky, je to přes ulici Drobného jen pár metrů, stejně jako na autobusovou zastávku Městské hromadné dopravy Brno, Schodová.
Do centra města na náměstí Svobody je to pěší chůzí do půl hodiny, autem pak do 10 minut.
Obchody, kavárny, restaurace, školy, školky, sportovní vyžití, místa pro relax, i dokonce lékárna, jsou v bezprostřední blízkosti několika metrů od bytu.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Ráda Vás přivítám na prohlídce nemovitosti. Rezervujte si i Vy svůj termín prohlídky.
Vaše realitní makléřka Jana Barabášová, RE/MAX Delux Brno

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno