Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt po rekonstrukci o dispozici 2+kk na ul. Mutěnická, Židenice-Vinohrady, Brno.

Bytová jednotka se nachází ve 3.NP/12.NP panelového domu a jeho světová orientace nabízí překrásný pohled na zapadající slunce za naše krásné město Brno.

Do bytového domu, který je zabezpečený kamerovým systémem se dostaneme pomoci kódového zámku a do třetího patra se necháme pohodlně vyvézt osobním výtahem anebo výtahem nákladním.

Byt prošel v roce 2020 rozsáhlou rekonstrukcí včetně výměny oken za okna plastová, bezsloupková.
Za bezpečnostními bytovými dveřmi je prostorné zádveří s velice praktickou vestavěnou skříni a se vstupy do neprůchozích pokojů.

Obývací pokoj nabízí kuchyňský kout se zbrusu novou kuchyňskou linkou na míru s vestavěnou indukční deskou i elektrickou troubou značky Elektrolux.

Velice útulná ložnice disponuje obrovskou šatní místností o výměře 4,9 m2, která byla zbudována z bytové niky.

Koupelna se sprchovým koutem i toaletou je ve zděném jádru a bylo zde myšleno i na prostor pro pračku i sušičku.

Ohřev vody i teplo v ústředních radiátorech s tepelnými regulátory je zde zajištěno dálkově z Brněnských tepláren. Náklady na bydlení jsou velice příjemné, v zálohách na elektřinu, vodu, teplo, za správu budovy i do fondu oprav činí 3 736,-Kč měsíčně.
SJV velice dobře hospodaří. V současné chvíli nemají žádný úvěr a jejich spořící účet je v plusových číslech.

K bytové jednotce náleží sklep o výměře 1,2 m2, který je pod neustálým dohledem kamerového systému a na patře bytu najdeme společnou, velice praktickou kolárnu.

Jak jistě víte, tak městská část Vinohrady nabízí zcela kompletní občanskou vybavenost a velice blízko je i přírodní lesopark Akátky, kde si můžete zaběhat anebo jenom příjemně odpočinout.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1455556.jpg
1455557.jpg
1455558.jpg
1455559.jpg
1455560.jpg
1455561.jpg
1455562.jpg
1455563.jpg
1455564.jpeg