Sníte o novém domově uprostřed lesů, v malé obci, kde ještě stále platí, že lidé k sobě mají blízko a pomáhají si?

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji pozemek k bydlení ve Voznici, obci na okraji Brdských lesů ve Středočeském kraji, která je vzdálená od Prahy jen 20 minut jízdy po dálnici D4.

Na pozemku v současné době stojí chata, která má zastavěnou plochu 45 m2 a zahrada rozlohu 493 m2.

Nic Vám nebrání v tom, vystavět na tomto místě Váš nový domov.

Na pozemku je elektřina, přípojka na místní vodovod a kanalizaci je na okraji pozemku. Připojení na tyto sítě je schváleno.
Dle územního plánu je povolena zastavěnost pozemku 40%, nové stavby nesmí převýšit nejvyšší přilehlé objekty, je však zachována možnost umístění drobných dominant (tj. částí stavby vystupující nad výškovou hladinu okolní zástavby a vlastního domu, nepřevyšující výšku dalšího podlaží).


Ve Voznici najdete Obecní úřad, knihovnu restauraci i obchod. Je tu velmi bohatý kulturní život pro děti , ale i pro starší občany. Každý rok se obyvatelé setkávají na tradičním Pálení čarodějnic a stavění máje. V obci je zavedena telekomunikační síť O2.

Okolí nabízí možnost pro turistiku, cykloturistiku, houbaření, výlety za památkami a procházky po přírodní rezervaci Andělské schody, kde je možné obdivovat vzácné druhy rostlin i hmyzu.
Jen 14 km je vzdálená vodní nádrž Slapy a v zimě vybízí k lyžování blízký Ski areál.

Tato malebná obec okouzlila ve své době i Oldřicha Nového, který tu měl svou vilku nebo Natašu Golovou, která sem jezdila na svou chatu.

Pokud si toto místo získalo i vaše srdce, neváhejte kontaktovat makléřku nabídky a domluvit si osobní prohlídku.

REMAX Brno