Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi mezonetový byt o dispozici 2+kk s výměrou 76,1 m². Nachází se v kompletně zrekonstruovaném domě o čtyřech bytových jednotkách.
Ihned za zádveřím bytu je předsíň, kde je umístěn bojler pro ohřev vody. Z předsíně se dostaneme prvními dveřmi do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Za druhými dveřmi obývací pokoj s připraveným rohem pro kuchyňský kout. V druhém patře se otevírá podkroví, které využijete dle svých představ, třeba jako ložnici s pracovnou dohromady. Pro lepší představu přiloženy vizualizace.
Bytová jednotka je nabízena v částečném stavu white walls, tj. před dokončením finálních úprav. V našem případě zejména bez osvětlení a kuchyně. Poskytuje tak novému majiteli možnost úprav dle vlastních potřeb a vkusu.
Aktuálně je dům ve poslední fázi rekonstrukce a v procesu kolaudace bytových jednotek. Nastěhování tak bude možné září/říjen.
Elektřina je do domu zavedena. Taktéž voda z vlastní studny hned vedle domu. Odpad je zajištěn jímkou, která je dále propojena s veřejnou kanalizací. Vytápění domu řešeno topnými tělesy s vlastními rozvaděči pro přehled o spotřebě jednotlivých bytů.
Veškerá občanská vybavenost se nachází ve 2 km vzdáleném městysu Litenčice, kam vedou pravidelné spoje autobusové dopravy. Přímým spojem z Hoštic se však dá dostat i do samotného centra Kroměříže. Jedná se tak o výhodnou investici nájemního bydlení, vhodné i pro dojíždějící za prací.
Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím předložen, z tohoto důvodu v souladu s právními předpisy uvádíme energetickou tř. G.
V případě více zájemců si majitel vyhrazuje si právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pro více informací mě kontaktujte. Těším se na Vás při společné prohlídce bytu. Kateřina Chalupníková RE/MAX Delux

Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1502670.jpg
1502671.jpg
1502672.jpg
1502673.jpg