Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k podnájmu klidný a velmi prostorný byt o dispozici 3 + 1 (92,24 m2), na adrese ul. Helfertova 10 min. do centra města Brna.
Byt se podnajímá vybavený nábytkem (tak jak je vidět na fotografiích, videu či matterportu/3D virtuální prohlídce) - ponechání vybavení je na domluvě s Pronajímatelem. Nachází se ve 2.NP/ 6NP zatepleného domu po revitalizaci, s výtahem.

Je připraven k okamžitému nastěhování.

Za vstupními dveřmi je chodba ve tvaru "L" s vestavěnou původní skříní. Z této chodby jsou pak vstupy do jednotlivých místností bytu:
- Kuchyně (11,80 m2), ze které je vstup na příjemnou lodžii (4,15 m2) a do menšího pokoje (11,80 m2), ze kterého je okno na lodžii.
- Koupelny s vanou a umyvadlem (3,20 m2), kde se nachází kondenzační plynový kotel BAXI, který zajišťuje vytápění bytu, a pračka značky AEG.
- Spíž (1,30 m2) s vestavěným regálem s policemi, a oknem/světlíkem.
- Samostatná toaleta (1,30 m2), ve které se nachází okno/světlík.
- Dvou pokojů (každý 22 m2), tyto pokoje jsou přístupné jak z chodby, tak i mezi sebou, lze pohodlně udělat i jako neprůchozí.

Okna z kuchyně, komory, a obou pokojů jsou orientována na Jih, do ulice Helfertova. Kuchyňská linka je původní, její součástí je lednice, se spodním mrazákem, digestoř, a plynový sporák s horkovzdušnou troubou. Podlaha v chodbě a kuchyni je PVC, v koupelně a toaletě dlažba, v obou pokojích parkety, na kterých je položený nový koberec.
Ve dvorní části domu lze trávit čas i na společném oploceném dvorku.

Orientační zálohy činí 3 400,- Kč plyn a 1500,- Kč elektřina, spotřeba záleží na nájemnících.
Podnájemce si připojení internetu/kabelové TV zajišťuje sám.
Kauce ve výši 2 nájmů + provize RK.

Od ulice Helfertova se nachází vše v bezprostřední blízkosti, jak park - Schreberovy zahrádky pro sportovní aktivity či relax, tak i MHD na různé směry do 5 min. chůze od bytu. Na hlavní nádraží se dostanete MHD do 15 min.

Bytová jednotka je vhodná až pro 4 osoby - i studenty. (Domácí mazlíčci po domluvě).
Podnajímatel si vyhrazuje právo vybrat podnájemníka na základě jím zvolených kritérií.

Pro více informací či rezervaci termínu prohlídky nemovitosti mi neváhejte zavolat.
Ráda Vás přivítám na prohlídce nemovitosti, Vaše realitní makléřka Jana Barabášová RE/MAX Delux

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno