Rádi by jste trávili volné dny uprostřed krásné přírody, s možností procházek, sportovního vyžití a relaxace? Máte rádi zimní sporty, jízdu na kolech, pěší turistiku? Pak Dolní Morava je to pravé pro vás!

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme k prodeji apartmán 2+1 s garáží v obci Dolní Morava ležící na úpatí Králického Sněžníku v Národní přírodní rezervaci. Tato obec je známá nejen díky nádherným sjezdovkám zdejšího SKI areálu, ale i unikátní rozhledně zvané Stezka v oblacích, visuté lávce o délce 721 m, Mamutí horské dráze a také dětskými zážitkovými parky.

Dům, ve kterém bychom Vám rádi nabídli apartmán k prodeji leží v těsné blízkosti lanovky a v sousedství Sport hotelu, kde můžete využívat vířivku a výtečnou místní kuchyni nejen v restauraci, ale i na místní zahrádce s dětským koutkem.

Apartmánu o velikosti 50 m2 dominuje obývací pokoj s krbovými kamny.

Dětský pokoj s palandou a rozkládacím lůžkem poskytne dostatek prostoru pro odpočinek i hry vašich dětí po návratu z výletů po okolí nebo pobytu na sjezdovce.

Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s dostatkem úložného prostoru, varnou deskou, troubou a lednicí. Vaší pozornosti jistě neunikne originálně řešený jídelní stůl.

V předsíni je šatní stěna, prostor na odložení věcí i na pračku.
Je tu i vstup do koupelny se sprchovým koutem, umývadlem, zrcadlem a žebříkovým topením a také na samostatnou toaletu s umývadlem a sprchou pro intimní hygienu.

Vstup do apartmánu je zajištěn kvalitními bezpečnostními dveřmi.
V celém apartmánu jsou nové zárubně dveří a dveře pokojů.

V prostoru na pračku je umístěn i elektriký kotel značky Protherm, který rozvádí teplo do radiátorů v celém apartmánu a také zásobník na ohřev vody.

Kromě elektrické energie v bytě se do fondu (společná elektřina, úklid apod. platí částka 950,-Kč/rok)

K apartmánu náleží také opravdu velmi prostorný sklep, kde můžete odložit nejen nepotřebné věci, ale i dřevo na topení v krbových kamnech.

Ve zděné garáži kromě auta pohodlně zaparkujete i motorku, uložíte si zde kola, lyže, snowboardy a mnoho dalšího. Kupní cena za garáž činí 300.000,- a je nad rámec Kupní ceny za apartmán.


Na domě je nová střešní krytina.

Uvažujete o tomto apartmánu pro víkendové bydlení pro svou rodinu nebo jako o vhodné investici? Pak si neváhejte domluvit osobní prohlídku. Rádi se tu s Vámi potkáme.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1558274.jpg
1558275.jpg
1558276.jpg
1558277.jpg
1558278.jpg
1558279.jpg
1558280.jpg
1558281.jpg
1558282.jpg
1558283.jpg
1613226.jpg
1558285.jpg