Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi moderní ekologickou nízkoenergetickou novostavbu dvoupodlažního domu o dispozici 5+kk v malebné obci Hlína v okrese Brno-venkov.

Výstavba domu se nachází ve fází rozestavěnosti s plánovaným termínem kolaudace 6/2023.

Můžete se těšit na fotovoltaickou elektrárnu, podlahové topení značky Fenix, předokenní rolety značky Lomax, krbová kamna, vlastní nabíjecí stanici pro elektromobil, rozvody Encofa pro klimatizaci, rozvody pro bezpečnostní systém včetně kamerového systému, terénní úpravy, zhutnění terasy, přístupu i příjezdu k domu a v neposlední řadě na obložkové dveře DKP premium, vinylové podlahy DKP Nemo floor a mnoho dalšího.

Základy domu tvoří železobetonová deska, obvodové stěny i interiérové příčky tvoří KVH profily s SDK i FARMACELL deskami. Při výstavbě byl kladen velký důraz na tepelné vlastnosti domu a díky parotěsné difuzní folii, izolační vatě i fasádnímu polystyrénu o tloušťce 20 cm se zde můžete těšit z funkce pasivního bydlení.

6-ti komorová plastová okna s trojskly jsou ve stejném antracitovém odstínu jako předokenní rolety a střechu zdobí betonová střešní krytina značky Betonpres.

Dům je napojený na elektřinu, obecní kanalizaci i vodovodní řád.

Plocha pozemku činí 377 m2, dispozice této novostavby nabízí 5+kk a užitná plocha čítá 132 m2

V přízemí domu najdeme prostorné zádveří, koupelnu se sprchovým koutem i samostatnou toaletu. Pokoj pro hosty či pracovnu a vzdušný obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem přes francouzské dveře na terasu.

Po schodišti se dostaneme do patra domu, které nabízí tři ložnice, koupelnu s vanou i toaletou a v neposlední řadě i šatní místnost.

Ze dvou pokojů je pak vstup na terasu, která Vám zpříjemní večerní usínání i ranní probouzení.

K domu náleží relaxační terasa, odpočinková zahrada i zastřešené parkovací stání na vlastním pozemku.

Zde Vám nic chybět nebude. Toto dokonalé moderní bydlení splní všechna vaše očekávání.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1558717.jpg
1558718.jpg
1558719.jpg