Prodej pěkného bytu 3+1 s lodžií a sklepem, užitná plocha 70,3 m2, OV, Bubeníčkova, Praha 6 - Břevnov

Byt je po částečné rekonstrukci, kuchyňská linka, podlahy, koupelny, WC, štuky, nová plastová okna a bezpečnostní dveře.Dispozičně je velmi dobře řešený a nabízí tři neprůchozí pokoje s velkým potenciálem pro případné libovolné úpravy dle vlastní potřeby a vkusu nového majitele. V bytě je příprava na plyn, okna do krásného zeleného parku jsou zabezpečena mříží s možností posunu ke stranám, z druhé strany domu jsou ochranné fólie

Byt se nachází v 1.NP, které je opravdu zvýšené, z celkových 7 podlaží cihlového domu, který je ve výborném stavu.
Dům je velmi klidný, má nový výtah, nové elektrické rozvody, nove vstupní dveře, stejně jako veřejné prostory a sklepni koje, stejně tak má nové opláštění. Vlastníci bytových jednotek nemají žádné dluhy a v SVJ vykazujeme zisk každý rok z pronájmu antény O2 na střeše domu. Přehled výnosů z pronájmu společně vlastněných prostor za rok 2021 je 139.857,- / podíl na výnosu pro tento byt je 8.718,-
Velice nízké měsíční náklady, dle aktuálního výpočtového listu se hradí pouze 3850 Kč / měsíc

Obrovským bonusem bydlení v tomto bytě je lokalita, ve které se dům nachází. Je to skutečně velmi příjemná část Prahy, klidná a plná zeleně. Dům je vzdálen pouhé 2 minuty chůze od zastávky metra Petřiny i tramvaje. Do centra Prahy se tak dostanete během 15 minut. Pokud máte rádi přírodu budete bydlet nedaleko od rozlehlých přírodních rezervací, obory Hvězdy a Divoké Šárky.
Veškerá občanská vybavenost v místě bydliště je samozdřejmostí. Mateřská škola za domem, nákupní středisko před domem a základní škola je vzdálena necelých 5 minut pomalou chůzí.

Parkování je možné přímo u domu.

Velmi Vám doporučuji prohlídku této nemovitosti ať už pro potřebu vlastního bydlení, či jako velice zajímavou investici a ochranu finančních prostředků proti nynější inflaci.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1573244.jpg
1573245.jpg
1573246.jpg